Guldig highlighter och ögonskugga.
  • Guldig highlighter och ögonskugga.

Guld - Skimmerskugga & Highlighter

143,20 kr
Guld är en sann guldfärgad, pressad skimmerskugga. Den går lika bra att använda som ögonskugga och highlight. Applicera med en stor puderborste, en ögonskuggspensel eller en snedskuren pensel för mer precision.
Kvantitet

FÄRGs skimmerskuggor kommer som pressade skuggor, eller lösa-puderpigment. Precis som med resterande skuggor i vårt sortiment så kan du använda dina skimmerskuggor till vad du vill - vare sig du känner för en glossy look på ögonlocket, en skimrande highlight eller en metallisk läppfärg. Ögonskuggorna är lättjobbade och går att blanda med övriga produkter. Vill du ha en krämskugga eller krämhighlight, prova att blanda skuggan med vår Mixing Base - eller med ett läppglans för en ny läppfärg. För en otrolig intensitet på locket, doppa din pensel i vatten innan du plockar upp skugga.

"Det här är kreativitet i en burk! Då skuggorna är lösa så kan du verkligen variera och skapa superskimmer och looker med en verklig glosskänsla. Dutta på med pensel för extrem effekt. Mixa med en bas för krämskuggor. Eller blanda med läppglans... Bara fantasin sätter gränser!" - Birgitta Lagerholm, FÄRGs grundare

Hur lägger jag glitterögonskugga utan att få allt i resten av ansiktet och på kläderna?

Nyckeln är att ta upp skuggan på din ögonskuggsborste, och därefter slå av borsten så att det mesta av nedfallet försvunnit redan. Ett annat tips är att inte röra på penseln för mycket när du applicerar skimmerskuggan. Klappa istället på produkten och flytta penseln när den inte rör vid locket.


Hur fixerar jag skimmerögonskuggan så att den sitter kvar hela kvällen? 

Det bästa för en hållbar ögonskugga är att den har ett ordentligt underlag att fästa på. Applicera gärna en concealer på locket som skuggan kan fixera. Om du har torra lock så kan du blöta din pensel innan du doppar den i skimret. När du har lagt skuggan med våt pensel, ta en torr pensel och fixera med torrt skimmer. Det förbättrar hållbarheten och intensifierar även färgstyrkan!

PS54

Särskilda referenser

6 andra produkter i samma kategori: