Ljusrosa skimmerpigment som passar till highlight, ögonskugga och läppfärg.
  • Ljusrosa skimmerpigment som passar till highlight, ögonskugga och läppfärg.

Pink Satin - Skimmerpigment, Ögonskugga & Highlight

135,20 kr
Pink Satin är ett ljusrosa skimmerpigment som kan användas som både ögonskugga och highlight. Den rosa färgen kan byggas upp på ögonlocket, eller hållas mer diskret på kindbenet. Skimret är löst och kommer i en burk med skyddande skiva. 
Kvantitet

FÄRGs skimmerskuggor kommer som lösa puder-pigment, eller som pressade skuggor. Precis som med resterande skuggor i vårt sortiment så kan du använda dina lösa pigment till vad du vill - vare sig du känner för en glossy look på ögonlocket, en skimrande highlight eller en metallisk läppfärg. Pigmenten är lättjobbade och går att blanda med övriga produkter. Vill du ha en krämskugga eller krämhighlight, prova att blanda pigmentet med vår Mixing Base - eller med ett läppglans för en ny läppfärg. För en otrolig intensitet på locket, doppa din pensel i vatten innan du plockar upp pigmentet.

"Det här är kreativitet i en burk! Då skuggorna är lösa så kan du verkligen variera och skapa superskimmer och looker med en verklig glosskänsla. Dutta på med pensel för extrem effekt. Mixa med en bas för krämskuggor. Eller blanda med läppglans... Bara fantasin sätter gränser!" - Birgitta Lagerholm, FÄRGs grundareHur lägger jag glitterögonskugga utan att få allt i resten av ansiktet och på kläderna?

Nyckeln är att ta upp pigmentet på din ögonskuggsborste, och därefter slå av borsten så att det mesta av nedfallet försvunnit redan. Ett annat tips är att inte röra på penseln för mycket när du applicerar pigmentet. Klappa istället på pigmentet och flytta penseln när den inte rör vid locket.


Hur fixerar jag skimmerögonskuggan så att den sitter kvar hela kvällen? 

Det bästa för en hållbar ögonskugga är att den har ett ordentligt underlag att fästa på. Applicera gärna en concealer på locket som pigmentet kan fixera. Om du har torra lock så kan du blöta din pensel innan du doppar den i pigmentet. När du har lagt skuggan med våt pensel, ta en torr pensel och fixera med torrt skimmerpigment. Det förbättrar hållbarheten och intensifierar även färgstyrkan!

SKS03

Särskilda referenser

16 andra produkter i samma kategori: