0

Pale Rose Nude - Skimmerpigment, Ögonskugga & Highlight

151,20 kr
Real Time: 5 Visitor right now

Pale Rose Nude är ett mycket ljust, rosatonat, löst skimmerpigment med en tendens till gyllene underton. Fantastisk som effekthöjare till vilken ögonmakeup som helst. Applicera torr eller på ett tunt lager av Mixing Base. Bästa precision får du med en platt syntetpensel som vår multifunktionella concealerpensel och om du jobbar in pigmentet i penseln ordentligt innan du börjar applicera så slipper du nedfall under ögonen. 

Kvantitet

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”Mixing Base” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du kan önska. Den kan du sen fixera på ögonlocken med hjälp av samma skimmerskugga som du har använt fast då använder du den torr.

INGREDIENSER:

Ingredienser: Talc, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Coumarin, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Parfum [+/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Mica]


"Det här är kreativitet i en burk! Då skuggorna är lösa så kan du verkligen variera och skapa superskimmer och looker med en verklig glosskänsla. Dutta på med pensel för extrem effekt. Mixa med en bas för krämskuggor. Eller blanda med läppglans... Bara fantasin sätter gränser!" - Birgitta Lagerholm, FÄRGs grundareHur lägger jag glitterögonskugga utan att få allt i resten av ansiktet och på kläderna?

Nyckeln är att ta upp pigmentet på din ögonskuggsborste, och därefter slå av borsten så att det mesta av nedfallet försvunnit redan. Ett annat tips är att inte röra på penseln för mycket när du applicerar pigmentet. Klappa istället på pigmentet och flytta penseln när den inte rör vid locket.


Hur fixerar jag skimmerögonskuggan så att den sitter kvar hela kvällen? 

Det bästa för en hållbar ögonskugga är att den har ett ordentligt underlag att fästa på. Applicera gärna en concealer tunt på locket som pigmentet fäster i för en extra intensiv färg.

SKS13LPR

Särskilda referenser

Pale Rose Nude -...

151,20 kr