Fixerpuder för mörkare hy i nyansen Banana.
  • Fixerpuder för mörkare hy i nyansen Banana.

Banana - Fixerpuder

159,20 kr

Banana är ett fixerpuder med gul ton, för dig med mörkare hy som vill ljusa upp och fixera vissa partier i ansiktet, eller för dig med mörkt gyllene hudton som ett vanligt fixerpuder. Appliceras effektivt med en puderborste eller stor kabukiborste.

"Det spelar ingen roll vilken foundation jag använder, den här setting powdern är supergrym." - Samira Ismail på kanalen Making it Flawless

Kvantitet

Ett fixerpuder jämnar ut och låser fast din foundation eller concealer, och hindrar krämprodukter från att lägga sig i fina linjer på ansiktet. Vårt fixerpuder är finkornigt, lätt på huden och verkar ljusreflekterande utan att ge flashback vid fotografering. Du kan antingen använda ett transparent puder utan pigment, eller ett färgat puder som minskar intrycket av stora porer och ojämnheter. Applicera pudret med en puderborste, eller en puderpuff för extra fixering. Innehållet för varje puderburk är 10g.


"Fixerpudret är ju det som verkligen fäster basen och ser till att skuggor och foundation håller sig på plats hela dagen utan att det glider in i vecken. Jag skulle inte kunna klara mig utan fixerpuder!" - Birgitta Lagerholm, FÄRGs grundareVilken färg ska jag ha på fixerpuder?

Våra puder har lägre pigment, men tillför också viss täckning. Därför är det viktigt att du väljer en färg som matchar, eller är ljusare än din foundation. Om du har ett puder som är för mörkt så kan det se fläckigt ut.Hur applicerar man bäst ett fixerpuder?

Du applicerar pudret med en puderborste över hela ansiktet, eller en liten ögonskuggspensel i de små områdena runt ögon och näsa. Glöm däremot inte att ta bort de fina linjerna som krämprodukter ofta lägger sig i innan du pudrar. Annars låser du fast produkten i linjerna, vilket gör att de syns tydligare. Vill du ha extra fixering och täckning, applicera med en puderpuff.Hur lägger man fixerpuder på torr hy?

En torr hy behöver inte mycket fixerpuder - ibland räcker det att fixera runt ögonen med ett väldigt tunt lager. Om du är riktigt torr så rekommenderar vi att du använder en återfuktande kräm innan du lägger din foundation. Då är du återfuktad när pudret ska läggas, vilket gör att det ser bättre ut. Behöver du bara lite pudring så kan du använda ett mineralpuder istället. Det ger lite täckning samtidigt som det fixerar, utan att bli alldeles för torrt.

PU20

Särskilda referenser

11 andra produkter i samma kategori: