LIGHT Contour Palette med både contourfärger och highlight i paletten

479,20 kr

I stället för 654,40 kr

Det här paketet innehåller

Bygg din egen palett - 6 färger, välj mellan 52 olika magnetiska refillfärger
83,20 kr
x 1
Kakao - refill
95,20 kr
x 1
Knäck - refill
95,20 kr
x 1
Grädde - refill
95,20 kr
x 1
Quartz - refill
95,20 kr
x 1
Vanilj - refill
95,20 kr
x 1
Nougat - refill
95,20 kr
x 1
Kvantitet

Om du älskar contouring kommer FÄRGs CONTOURPALETTER att göra dig lycklig! De finns i varianterna LIGHT, MEDIUM & DARK för att passa alla hudtoner och är perfekta för shading, highlighting, bryn & sotningar. De stora (2,5g) högpigmenterade skuggorna räcker lääänge och det bästa av allt är att om en skugga tar slut behöver du inte byta hela paletten, utan pillar enkelt ur den gamla skuggan och beställer en refillskugga!

En kall brun färg skapar naturliga skuggor medan tre ljusa färger används för att fixera concealer och highlighta näsben, kindben, amorbåge och brynben. (En skimrig skugga för perfekt ljusreflektion.)

Rama in ditt ansikte genom att fylla i brynen med de bruna skuggorna. Använd färgerna till att göra en sotning som framhäver dina ögon.

Hyperflexskuggorna går även att fukta och använda som eyeliner eller ögonskugga.

Spegel i locket. Hyperflexkuggorna(2,5 g) är utbytbara och påfyllbara med refillfärger så du behöver inte köpa en helt ny palett om en skugga tar slut. Du pillar enkelt upp skuggan som är slut och beställer en ny. Färgen står på baksidan. I paletten ingår Grädde, Quartz, Vanilj, Nougat, Knäck och Kakao.

"""

PAL02

Särskilda referenser

7 andra produkter i samma kategori: