0
  • Paket
Liten ögonskuggspalett med fyra färger i kalla, bruna toner.

The Cool Squad - Ögonskuggspalett i kalla toner

239,20 kr

I stället för 519,20 kr

Real Time: 5 Visitor right now
The Cool Squad är minivarianten på våra klassiska sexfärgspaletter och innehåller allt du behöver till din vardagliga ögonmakeup. I locket finns en spegel och paletten kommer även med en minivariant av våra veganska skuggborstar. The Cool Squad innehåller kallare skuggor, medan tvillingen The Hot Squad innehåller varma toner.
I paletten ingår skuggorna Cedar, Apel, Fjällsippa, Choklad.

Det här paketet innehåller

Kvantitet
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Häng med The Cool Squad! Den här smarta miniversionen av FÄRGs klassiska sexfärgspaletter innehåller allt du behöver både till dags- och kvällslooken. Djupdyk ner i de två matta skuggorna och använd resterande två skimmerskuggor för att ge dina ögon det där lilla extra. Använd borsten med lätt hand för en naturlig look, eller ta i ordentligt för mer dramatik! Skuggorna kan även, precis som alla våra populära hyperflexskuggor, användas precis som de är eller med vatten för maximal intensitet. 

I palettens lock finns en spegel, och en minivariant på våra veganska skuggborstar. Alla skuggorna är utbytbara och finns som refill! Du kan också köpa alla skuggor separat som singlar.

I paletten ingår, från höger till vänster:
Cedar
- Gråbrun skimmerskugga 
Apel
- Kallare, ljus beige skimmerskugga och highlight
Fjällsippa
- Vit, matt ögonskugga och highlight
Choklad
- Något kallare, djup chokladbrun

PAL24

Särskilda referenser

The Cool Squad -...

239,20 kr