1
Mörkare mineralpuder i nyansen Nordic Golden Autumn.

Nordic Golden Autumn - Mineralpuder

239,20 kr
Real Time: 5 Visitor right now

Nordic Golden Autumn är för dig med varm, gyllene underton. Med 96% mineraler vårdar och stärker produkten din hy, samtidigt som du får ett naturligt glow. Applicera lättast med en fluffig kabukiborste, eller en puderborste för mer precision.

"Jag älskar basprodukter som ser väldigt naturliga ut, detta puder från FÄRG är ett av dem och det smälter in så himla bra i huden. Detta är perfekt för dig som vill kunna lägga en lätt foundation utan att se för sminkad ut i dagsljus." - Annica Englund på annicaenglund.se

Kvantitet

Ett mineralpuder är en puderbaserad foundation, som kan bäras både ensam och som finish till en redan applicerad foundation. Den här typen av produkt passar alla hudtyper, men är extra bra för dig som behöver en vårdande produkt som också är bra för hyn. Vårt finkorniga mineralpuder innehåller 96% mineraler och ger din hud utrymme att andas utan att täppa till några porer. Mineraler förhindrar dessutom tillväxt av bakterier och kan hjälpa till att lugna problematisk hy. Med ett mineralpuder får du en lättare täckning med naturlig finish och fin lyster. För bäst resultat, applicera med vår stora kabukiborste. 


"Det bästa jag vet är att stå och handblanda färger och sedan se dem som en hel serie där varje hudton finns representerad. Här har vi tagit fram hela 14 färger för att det ska bli så eneklt som möljgt att hitta sin egen. Mineralpudret har den lättaste täckningsgraden av våra foundations. Det blir mer som en slöja på huden, en väldigt lätt foundation som ger ett glow." 
Birgitta Lagerholm, FÄRGs grundareHur väljer jag rätt foundation?

En foundation som passar dig ska smälta ihop med din hud och vara så osynlig som möjligt. Kan du inte hitta din nyans så är en mörkare foundationnyans att föredra. En ljusare foundation framhäver lättare synliga porer och ojämnheter, och kan se onaturlig ut - att ha ett ansikte som är lite mörkare än halsen är vanligare än tvärtom. 
Innan applicering av foundation är det viktigt att återfukta huden. En oljig eller fet hy trivs bäst i mineralbaserade produkter, alternativt vattenbaserade, för att dessa inte tillför mer olja till huden. På samma sätt trivs torr hy bäst i återfuktande produkter med oljebas. FÄRG erbjuder primärt tre olika foundationsorter: 

Cremefoundation som är oljebaserad, krämig och ger ett återfuktat glow. Den är lätt att anpassa efter exakt hur mycket täckning du vill ha och går att bygga upp efter önskat resultat. Därför fungerar den även utmärkt att använda som en concealerprodukt! Den här sortens foundation går bra att använda på alla hudtyper, men rekommenderas extra till dig som är torr.
Mineralfoundation som är oljefri, hållbar och har en matt finish. Den går att bygga upp efter önskad täckning och fungerar extra bra på dig som har stora porer och en hy som kan bli oljig under dagen. Den gör sig bra på alla hudtyper, och behöver inte pudras på dig som är torr. 
Mineralpuder som ger en fin lyster, samtidigt som det vårdar och låter huden andas. Det är ett finkornigt puder med mild täckningsgrad som går att bygga upp till medium vid behov. Eftersom det är en torr mineralprodukt så kan inga bakterier växa i produkten, så det lämpar sig extra bra på dig med känslig hy.Hur väljer jag rätt nyans av mineralpuder?

FÄRGs mineralpuder finns i 14 nyanser och går att blanda helt fritt med varandra. För att välja rätt nyans så behöver du ta reda på vilken underton du har. Om du har en varm underton så är ett gulare puder bäst, medan du som har en kall underton ska ha en mer rosa nyans. Det kan vara svårt att se vilken underton du har på egen hand - läs vår guide här för att få hjälp.Hur applicerar jag mineralpuder?

För lätt till medeltäckning applicerar du pudret jämnt över hela ansiktet tillsammans med vår kabukiborste. För medel- till hög täckning applicerar du istället pudret i T-zonen med en buffing brush.Om jag har glömt min kabukiborste, kan jag ändå lägga på mineralpudret på något sätt?

Det går lika bra att applicera ditt mineralpuder med en vanlig puderborste. Det som gör kabukiborsten mer effektiv är att den är tätare och får upp en jämnare mängd produkt som inte flyger omkring lika mycket. Du kan även punktmarkera ditt mineralpuder med en liten ögonskuggsborste, eller med fingrarna som sista alternativ. Eftersom pudret innehåller så mycket mineraler så kommer inga bakterier att växa i produkten.

MIN10

Särskilda referenser

Nordic Golden Autumn -...

239,20 kr