Rött läppstift i färgen Lissabon.
  • Rött läppstift i färgen Lissabon.

Lissabon - Rött Läppstift

151,20 kr

Lissabon är ett klassiskt klarrött läppstift med en mer neutral underton. Den passar alla hudtoner och ger en boost till din vardagslook. Formulan är krämig och ger en jämn finish utan att torka ut dina läppar. Applicera direkt, eller få mer precision med en läppensel. Finalist i bästa läpprodukt Daisy Beauty Awards 2020.

"SÅ krämiga och fina! Älskar!!!!" Ines, Instagram @ineshasanbasic

Kvantitet

Kiss Me Now!-serien ger dig krämiga läppstift i 8 nyanser, från djuprött till nude och kallare rosa. Formulan är högpigmenterad och berikad med arganolja, mango och sheasmör, vilket ger en lätt känsla på läpparna som inte torkar ut. Det här stiftet glider på läpparna och ger en jämn, lyxig finish. För extra hållbarhet, kombinera med våra Kiss Proof Lip Liners! Du kan applicera läppstiftet direkt, eller ta hjälp av en läppensel för extra precision.


”Vad är wow:et i ett läppstift? Under utvecklingsprocessen har jag jagat den där wow-formulan, och äntligen kan vi presentera resultatet: Ett hållbart stift med mycket fukt och säker finish. Ett enda lager ger en riktig boost och håller verkligen hela dagen.” - Anya Eklundh, FÄRGs Chefmakeupartist


Hur får jag läppstiftet att sitta kvar överallt och inte bara konturerna?

För längre hållbarhet av läppstift så rekommenderar vi att du först använder en läppenna. Markera konturerna av dina läppar, och fyll sedan i läpparna helt med läppennan så att du får en grund för stiftet att fästa på. Du kan antingen använda en färg som är ljusare än stiftet, en färg som är nära din egen läppfärg, eller en färglös läpprimer. När du applicerat läppstiftet blottar du av på en näsduk. För extra hållbarhet kan du efter det här steget applicera lite puder på läpparna, och sedan ytterligare ett lager läppstift. 
Om du är osäker på hur du ska gå till väga, så kan du hitta en steg-för-steg-guide till perfekt läppstift här!


Vilket läppstift passar mig?

Om du inte vill chansa på ett läppstift och vill garantera att det passar dig så kan du titta på vilken underton du har på huden. Generellt passar du med kall hudton även kalltonade läppstift, och tvärtom. Om du har svårt att hitta undertonen på din hud så kan du läsa vår guide här!

Färger som passar dig med kall hudton kan vara hallonrött, lila och alla typer av rosa. Alltså de färger på den kalla sidan av färghjulet.
Färger som passar dig med varm underton kan vara tegelrött, orange och brunt. De färger med varma gula undertoner. 
Men - självklart rekommenderar vi på FÄRG att använda den färgen du tycker bäst om!

LS06

Särskilda referenser

7 andra produkter i samma kategori: