Primerpenna i serien Kiss Proof läppennor.
  • Primerpenna i serien Kiss Proof läppennor.

Lip Primer - Kiss Proof Lip Liner

119,20 kr
Transparent - En läppenna utan pigment som får ditt läppstift att sitta bättre. Använd över hela läppen, eller runt konturen för att förhindra att läppstiftet lägger sig i fina linjer. 
Kvantitet

Kiss Proof? Självklart! Vår specialdesignade läppenna är vattenfast, suddas inte ut och har en lång hållbarhet. Den mjuka formulan glider lätt på läpparna och torkar till en matt, len finish. Du kan använda den precis som den är, eller som bas för att få ditt läppstift att hålla längre under dagen. Pennan förhindrar att läppstiftet glider omkring eller lägger sig i befintliga linjer runt munnen. Den är även paraben- och parfymfri.
Pennan kan vässas med en vanlig vässare för sminkprodukter.

"Tidigare var det ett gissel att bygga upp en hållbar läppfärg. Man var tvungen att lägga färg, bita av, pudra, lägga färg, bita av, pudra... Med den här läppennan kan du måla på en hel mun – och sedan sitter den. Jag tycker om att använda läppennan på hela läppen, som ett mattare läppstift. Vill man ha en krämigare känsla kan man alltid komplettera med ett läppstift." - Birgitta Lagerholm, FÄRGs grundare 


Hur får jag läppstiftet att sitta kvar med en läppenna?

Applicera läppennan runt munnens konturer - Här kan du välja om du vill fylla i munnen som den ser ut, jämna ut någon del eller måla lite utanför för att få intrycket av större läppar. Fyll i hela munnen med läppennan eller lämna mitten bar om du känner dig väldigt torr. Applicera sedan ditt val av läppstift och bit av på en pappersservett. 


Vilket är den vanligast nybörjarmissen när man använder läppenna? 

Det kan vara lätt att glömma sätta på korken ordentligt när man använt en läppenna. Gör man det så försvinner den krämiga konsistensen, och pennan blir torr och svårjobbad. Kom ihåg att sätta på korken och förvara pennorna i normal temperatur. Ett annat misstag kan vara att använda pennan när den är för trubbig - Då kan linjerna bli tjocka och ojämna. Se till att hålla pennan ordentligt vässad för bästa resultat.

LPF09

Särskilda referenser

8 andra produkter i samma kategori: