2
  • Paket

Pale Warm - Everyday Palette 3.0 - Contour, Highlight, Rouge och Ögonskugga

479,20 kr

I stället för 750,40 kr

Real Time: 5 Visitor right now

Vår Everyday Palette 3.0 finns i tre varianter anpassade till ljusa respektive mörka hudtoner - PALE, MEDIUM och DEEP varav PALE också har en kallare och en varmare variant. De innehåller allt du behöver för en perfekt dags- och kvällsmakeup, från contour och rouge till brynfärg och eyeliner. 

"Den här paletten har verkligen allt man behöver och det är såå smidigt att ha allt samlat på samma plats!" - Carolina Westrin på studio Care and Colour
"Looooove, vet inte vad jag gjort utan denna!!!" - Aysha Jones, Makeupartist, Instagram @iamayshajones

Det här paketet innehåller

Kvantitet
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Äntligen en palett för alla dina behov! FÄRGs Everyday Palette 3.0 innehåller skuggor som kan användas till highlight, rouge, ögonbryn, eyeliner och flera olika ögonsminkningar. Den finns dessutom i tre upplagor - PALE, som är anpassad till ljusare hy, MEDIUM för något mörkare hy och DEEP, som är anpassad till mörka hudtoner.
Till vardagssminkningar såväl som kvällslooken har den här paletten allt du behöver! Paletten innehåller sex av våra populära hyperflexskuggor, som även kan användas med vatten för att skapa en eyeliner eller brynfärg i vilken färg du vill. Alla skuggor kommer lösa med en tom palett, så att du själv kan bestämma i vilken ordning skuggorna sitter. Spegel finns i locket.
Alla färger i paletten är utbytbara och finns som refill! Du kan också köpa alla skuggor separat som singlar.

PAL22

Särskilda referenser

Pale Warm - Everyday...

479,20 kr