Toffee - Cremefoundation - Färgprov

25,60 kr
Toffee är en så kallad mixfärg som går bra att blanda med övriga basfärger för att få en mer gyllene färg. Den har en väldigt gul underton och kan bli ganska stark på egen hand, vilket är varför vi främst använder den för att korrigera övriga färger.
Kvantitet

Vår cremefoundation är en oerhört flexibel foundation- och concealerprodukt. Genom att ta lite produkt åt gången så bygger du smidigt upp din täckning precis som du själv vill ha den – från lätt till medel eller hög täckning. Färgerna är fullt mixbara med varandra, och jobbar du som makeupartist så kan du blanda fram vilken nyans du än behöver. Vill du ta ner pigmenttätheten så kan du blanda ut färgerna med vår Mixing Base: en basprodukt utan pigment som bara tunnar ut din foundation, utan att förändra färgen. För att hålla produkten fräsch under hela produktens livslängd, använd inga fingrar i förpackningen, utan ta istället upp produkten med en spatel/palettkniv.

Det här är ett färgprov som räcker till ett par sminkningar. Vår cremefoundation är helt paraben- och parfymfri samt lämplig för veganer.

CM08F

Särskilda referenser

16 andra produkter i samma kategori: