KISS ME NOW…eller? FÄRGs kunder tycker till om nya läppstiften!

”Vad är wow:et i ett läppstift? Under utvecklingsprocessen har jag jagat den där wow-formulan, och äntligen kan vi presentera resultatet: Ett hållbart stift med mycket fukt och säker finish. Ett enda lager ger en riktig boost och håller verkligen hela dagen.” Anya Eklundh, Chefmakeupartist på FÄRG

När FÄRGs läppennor i serien Kiss Proof blev en succé, så bestämde vi oss för att skapa ett matchande läppstift. Efter många månaders planering, designing och formulatester så landade vi här. 

Våra Kiss Me Now-läppstift är krämiga, hållbara och bekväma på läpparna. De finns i 8 nyanser och går från naturliga nudes till rosa och klassiskt röda. De innehåller vårdande ingredienser så som sheasmör, mango och arganolja för att de ska vara så bekväma som möjligt att ha under dagen. Men trots sin mjuka och återfuktande formula så är de också hållbara. Självklart kan du bättra på hållbarheten genom att först använda en läppenna, men vi tycker att det går minst lika bra att använda läppstiftet ensamt. Med andra ord, en produkt vi på FÄRG är väldigt stolta över. 

Och visst är det kul att lansera en produkt man kan stå bakom… Men vad tycker ni, FÄRGs kunder? Nedan har vi samlat några av era första intryck och spaningar på de nya stiften. 

En recension av våra nya hållbara läppstift.

"Det här läppstiftet är jättebra, det är ett press-exemplar och nyansen heter Amsterdam", skriver @saffronsugar på Instagram. 
Hållbart rött läppstift i färgen Lissabon.

@wysteriia_beautyblog visar upp sitt nya läppstift i färgen Lissabon.
Hållbart rosa läppstift i färgen Marseille.
Marseille, en ljusare rosa nyans som @blubbandzombie recenserar på sin blogg. "Jag älskar förpackningen som produkten kommer i. Jag gillar att produkten är stilren och att det är en liten tyngd i hylsan. Läppstiftet satt perfekt hela kvällen och höll sig fint. Enkel, bekväm att applicera och en otroligt krämig formula. Nu är jag otroligt sugen på att testa alla andra nyanserna", skriver hon i inlägget.Lissabon, ett rött hållbart läppstift, på modell.
Ida Kyllerman, makeupartist, swatchar färgen Lissabon på sin blogg. Fortsättningsvis skapar hon en sminkning med läppstiftet. "Dessa läppstift är MUMS", skriver hon, och fortsätter: "Formulan är superkrämig, tunn och helt löjligt pigmenterad. När jag swatchade sa jag ”oj” just för att jag inte var beredd på hur mjuk och fin konsistensen är, men också att det är en vägg av färg. Superhärlig."
Recension av det hållbara nudeläppstiftet Prag.
Miranda på @norrlandsbeauty visar upp nyansen Prag. "Det är ett heltäckande, krämigt läppstift som håller hela dagen. Jag skulle beskriva färgen som en blandning av plommon och körsbär, vilket är en av mina favoritnyanser!", skriver hon om färgen. En perfekt nude!

Rosa ljusare läppstift i nyansen Budapest.
En look med vårt hållbara rosa läppstift Budapest.
Lina Ekh bär nyansen Budapest och skriver även att det är en "månadens favorit" på sin blogg. "..färgen är så jäkla snygg och formulan fantastiskt krämig! Det här blev min första produkt som jag använt från märket Färg! Man ser ju nästan hur mjuk den är på! Nyansen heter Budapest och kommer göra sig bra både till vardags och till bröllop!", skriver hon i motivationen. 

Hållbart nudeläppstift Athen.

En swatch av vårt hållbara nudeläppstift Athen.
Nicolina Viklund på makeupartisten.se swatchar nudenyansen Athen. Hon skriver: "Athen är en varm, brun ton med massor av pigment. Swatchen ovan är gjort med ETT enda drag av stiftet. Det känns mjukt och behagligt på läpparna, och har samtidigt en schysst hållbarhet."


Vi tycker att det är jättekul att höra vad du tycker om våra produkter. Tveka inte att tagga oss på sociala medier @fargmakeup, eller maila oss på kontakt@fargcollection.se. Glöm inte heller att registrera dig på vår maillista nedan, för fler sminktips, tutorials och 15% rabatt på ditt nästa köp!

Alla kommentarer