GUIDE: FÄRGs höstfavoriter!

GUIDE: FÄRGs höstfavoriter!

Nu är hösten på väg och precis som årstiderna tenderar sminktrender att följa miljön runt omkring oss. Precis som att sommaren lockar fram det färgglada så tar hösten ofta fram djupa, varmare färger.

Här är en samlad guide till FÄRGs favoriter inför hösten – Som vanligt med våra bästa tips och trix!

Olika röda nyanser som ögonskuggor, läppennor och läppstift.

Alla nyanser av röd. Produkter från FÄRG: Hyperflexskuggorna Glögg, Granatäpple och Vinteräpple, Kiss Me Now Läppstift i Bordeaux och Lissabon, samt en snedskuren pensel och en läppensel.

RÖTT

Rostrött, klarrött, vinrött – alla typer av röd är en ständigt återkommande höstfavorit hos oss, oavsett om du målar en vågad röd eyeliner, en röd mun eller lägger en rödare rouge än vanligt. Anpassa efter vad som passar dig och din smak!

I FÄRGs sortiment hittar du massor av olika röda skuggor som kan användas både torra som vanlig ögonskugga och rouge, eller som eyeliner om du fuktar din pensel med lite vatten. I sortimentet finns också en rad olika röda läppstift och läppennor.

Tänk på att det finns både varma och kalla nyanser av röd. Om du tidigare aldrig tyckt om rött på dig så kan det vara så att du haft en nyans som du inte känner passar din underton i huden. Kanske behöver du gå mer åt orange, eller mer åt vinrött eller rosa, beroende på om du är varm eller kall i huden. Prova dig fram!

 

 

Mascara, eyeliner, pensel och skugga, alla i svart.

Frans- och eyelinerprodukter. Produkter från FÄRG: Waterproof Street Mascara, Hyperflexskugga i Lakrits, Wing It Liner gel-eyeliner, lösögonfransar Ardell 113, First Date Liner svart kajalpenna, samt en smal eyelinerpensel.

FRANSAR

Det gäller både lösfransar, naturliga fransar och ditmålade fransar! Anamma Twiggys klassiska stil med lösfransar eller mascara, eller med de målade fransarna på undre fransraden. I höstmörkret kan våra ögon behöva lite extra definition för att synas, så var inte rädd för att tänka utanför lådan!

Hos oss hittar du en mängd olika lösfransar, samt vår prisade Waterproof Street Mascara. Vill du hellre måla dit fransar, prova våra ögonskuggor, eller den vattenresistenta Wing It-linern.

 


Allt som behövs för en perfekt sotning. Ögonskuggor i palett, skimmer, penslar och refiller.

Allt du behöver för en perfekt sotning. Produkter från FÄRG: Bygg din egen palett (med färgerna Lakrits, Brons, Quartz, Choklad, Nougat och Sten), refillskuggor (i färgerna Honung, Guld och Camelia) samt två penslar, en rund, och en liten.

DEN KLASSISKA SOTNINGEN

Vad vore en höst utan en klassisk mörk sotning? Det är en stil som går att anpassa till alla ögonformer, och som kan varieras med ljusare färger och skimmer.  Du väljer hur hårt du vill gå och om du vill använda brunt, grått eller svart (eller annan färg för den delen, kör!). Matcha med en nude-läpp, eller med en färg du själv tycker om. 

Tips! Läs vår guide till en perfekt sotning här!

Skapa den perfekta sotningen med produkter från FÄRG! Lägg din mörkare skugga i ytterkanten av ögat, och låt inre delen av ögonvrån prydas av en matt eller skimrig nyans. Para med en läppfärg i neutral ton, antingen med en läppenna eller läppstift.

 

 Färgglada nyanser och skimmer.

En regnbåge av både färgglada och neutrala nyanser. Produkter från FÄRG: Hyperflexskuggor i färgerna Aster, Citron och Himmel, skimmerpigment i färgerna Silver Metallic, Purple Satin och Swirl. Läppglanset är hyperflexskuggan Orchidé, blandat med läppglanset Big Boss.

VARFÖR INTE SKIMMER & STARKA FÄRGER?

Varför lämna de färgglada nyanserna bara för att vintern snart är kommen? Skimmer och färg ger en intressant och lättskapad look oavsett nyans! Klä hela locket, eller bara en liten del av ögat. Ett skimmer ger ögat mer definition, och ser ofta bra ut även om du inte har så mycket teknisk erfarenhet. Vid applicering av skimmer, slå av din borste ordentligt så att det inte faller ner skimmer under ögat.

Välj mellan en hel rad olika skimmerskuggor och våra hyperflexskuggor – Använd dem som de är, eller mixa med vatten för mer intensitet. Skuggorna kan du även använda som rouge, eyeliner (med vatten på din pensel), eller som läppfärg om du blandar dem med ett genomskinligt läppglans.

 

 

 

 

Alla kommentarer