Viktoria Bohman vinner Makeup-SM med FÄRG!

Viktoria Bohman vinner Makeup-SM med FÄRG!

Den 6 september gick SM i Makeup av stapeln. Tävlingen anordnas av SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, och består utav två delmoment på 60 minuter vardera. Det ena delmomentet gick ut på att skapa en klassisk svart sotning, medan det andra delmomentet var en fantasi-sminkning med tema "Under Ytan". Vinnaren blev Viktoria Bohman - med FÄRG i makeup-bagen. 


Till sin klassiska sotning använde Viktoria en egenkombinerad palett från FÄRG. Skuggorna hon valt ut var speciellt anpassade för att få så mycket användning av paletten som möjligt, med färger till allt från contour, rouge, highlight, bryn och sotningen i sig. 
Även vid sin fantasi-makeup använde Viktoria FÄRG för att få en blöt effekt på modellens lock och highlightområde. Hon berättar för oss att hon använde läppglanset Big Boss


Vid frågan om hur upplevelsen av SM i Makeup såg ut verkar hon inget annat än upprymd. "Att vara med i SM var fantastiskt roligt. Så stolt att jag utmanade mig själv, satsade och segrade!", berättar hon.

Du kan hitta Viktoria och hennes arbete på Instagram under namnet @vickybohman.


Bilder på Viktoria Bohmans fantasi-makeup.

Alla kommentarer