Look med vår NYA Sommarpalett!

FÄRGs nya sommarpalett innehåller allt du behöver för både dämpade och dramatiska sminkningar. Gör som Anduena och matcha de starkare färgerna med mjuka guldnyanser, eller använd färgerna tillsammans för en färgsprakande sommarlook. Med en brun skugga i paletten kan du lätt dämpa övriga färger, och lika lätt låta en färg stå i centrum  på locket vid en brun sotning. 


Paletten innehåller 6 färger i regnbågens färger. Anduena använder i videon Citron för att mjuka upp globlinjen, Aster för att softa till den ytterligare, och slutligen Blåklocka för att intensifiera blicken. Hon toppar med att använda skimret Bubbly på locket. Ser hur fint färgerna smälter samman, trots att det är en palett med starka färger! 

Prova själv! Alla FÄRGs skuggor går att använda som de är, eller med vatten för att skapa eyeliner. Du kan även skrapa ner skugga i ett genomskinligt gloss för att skapa vilken läppfärg du vill!


Ögonskuggspalett med regnbågens färger - rosa, gul, grön, blå och brun.
Sommarpaletten är för tillfället slutsåld - men oroa dig inte! Skuggorna i paletten finns även som singelskuggor.
Klicka på respektive namn för att komma till produktsidan: Blåklocka, Björk, Lime, Kola, Citron (tillfälligt slut), Aster

Alla kommentarer