Bli grym på att sminka dig med en kortkurs hos FÄRG!

Bli grym på att sminka dig med en kortkurs hos FÄRG!

Idag är det otroligt lätt att hitta videoinstruktioner som förklarar det allra mesta sminkrelaterat. Däremot kan det vara svårt att veta vilket smink och vilka tekniker som fungerar bäst för just dig, och vilken information som stämmer. 

På FÄRG erbjuder vi dig kortkurser skräddarsydda efter vad du vill lära dig. Du kanske äntligen vill få kläm på den där eyelinern, få veta hur du anpassar contour efter ditt ansikte, eller hur du fyller i ögonbrynen symmetriskt? Om så är fallet - Look no further!

Vi erbjuder…

MAKE UP YOUR LOOK – RÅDGIVNING

Den här kursen är en privatlektion med en utbildad makeupartist som är helt anpassad efter det du helst vill lära dig. Oavsett om du vill lära dig hur man gör läppar, fransar eller en helhet så hjälper vi dig med både produktval och tekniker. Fokusområdet är alltså helt och hållet ditt val! I kursen tar vi även särskild hänsyn till din hy och vad den kan behöva för att må så bra som möjligt.

Om du är osäker på exakt vad du vill lära dig så har vi ett färdigt kursupplägg som går igenom en hel sminkning från början till slut. Då innehåller kursen val och applicering av foundation, rouge, contouring, ögonbryn, ögon och läppar. Du behöver alltså inte bestämma dig i förväg vad du vill att kursen ska innehålla.

TID: 60 min
PRIS: 695kr – Valfria produkter för hela summan ingår! 
Du kan även köpa ett presentkort på kursen – en perfekt present till en vän eller släkting!

För att boka kursen centralt i Stockholm och läsa mer, klicka här.
För att boka kursen centralt i Göteborg och läsa mer, klicka här.
För att boka kursen centralt i Malmö och läsa mer, klicka här.

LILLA MAKEUPSKOLAN – TVÅ TILLFÄLLEN

Den här kursen är för dig som vill lära dig att sminka dig från grunden med teknikerna som makeupartister använder.  Den här kursen är helt unik i sitt slag och vår mest populära kurs. Du får själv välja om du vill gå kursen själv tillsammans med bara din makeupartist, eller om du vill gå tillsammans med dina vänner. Totalt kan fyra personer gå kursen samtidigt.

I den första delen av kursen får du lära dig allt om foundation, rouge och contouring. Din makeupartist hjälper dig att hitta rätt produkter och går igenom teknik baserat på vårt läromaterial. Den här dagen får du också perfektera grunderna till ögonmakeup.
I den andra delen av kursen fokuserar vi på ögonen och läpparna. Du får också tillfälle att upprepa moment från den första delen av kursen.

TID: 2 x 1h och 45 min
PRIS: 1.795kr – En foundation speciellt utvald till din hudton samt en fylld palett med 6 personliga färger ingår i priset. 

HEL SMINKNING – TILL FEST, BAL ELLER FIRANDE

Om du inte vill ha en kurs utan bara vill bli sminkad för ett specifikt tillfälle så kan du komma till oss för en hel sminkning. Du får själv bestämma hur sminkningen ska se ut, eller få rekommendationer av din makeupartist om du skulle vara osäker.

TID: 45 min
PRIS: 449kr

För att boka en sminkning i vår butik centralt i Stockholm på Karlavägen 53, klicka här.
För att boka en sminkning i vår butik centralt i Göteborg på Odinsgatan 26, klicka här.
För att boka en sminkning i vår butik centralt i Malmö på Stora Nygatan 17, klicka här.