TUTORIAL: Kim K-inspirerad look från Met-galan 2018

PÅ MET-GALAN 2018 fick vi se några fantastiska och oförglömliga looks som prydde framsidan på de allra flesta trend- och modemagasin. En sådan look bars av Kim Kardashian, som bländade i en klänning i guld och en nattsvart, suddad eyeliner. På FÄRGs youtubekanal visar Anduena hur du kan efterskapa looken med några av FÄRGs produkter.

HUR GÖR DU?

Anduena har lagt en bas och börjar med att fylla både övre och undre vattenlinje med en svart kajal. Du kan ha ögat både stängt och öppet när du fyller i, det beror helt på vad du är bekväm med. Om du finner att din kajal glider omkring under dagen så kan du även fixera den med en torr, svart skugga och en snedskuren pensel.

Eyelinern gör Anduena med hjälp av FÄRGs hyperflex-skugga i färgen Lakrits (finns både separat och i våra paletter). Till att börja med använder hon den precis som den är - torr - för att fylla i eventuella luckor efter appliceringen av kajal. Efter det fuktar hon sin pensel och doppar den i skuggan. Då FÄRGs skuggor är hyperflexibla så kan du använda dem både torra som skuggor, eller blötlagda som eyeliner.
När hon har lagt linern så använder hon åter igen skuggan torr, och suddar den utåt, samt fyller i den undre vattenlinjen.


Därefter är det dags för fransar, mascara och en liten applicering av highlight i inre ögonvrån. När highlightern är på plats så länkar Anduena samman övre och undre liner i en skarp spets närmast näsan. Det kan du också göra busenkelt med hjälp av en snedskuren pensel. 


Läppstiftet bör vara hållbart och ska helst gå i en nude-beige, eller i någon annan färg som passar din hudton. De färger vi från FÄRG rekommenderar är Athen, Prag, New York och Barcelona. Om du behöver hjälp med att få dit läppstift att hålla bättre så har vi den perfekta guiden för dig HÄR!

Ögonbrynen från Kims look är skarpa, mörka och symmetriska. I videon används skuggan Peppar, en kallare brun nyans som funkar på de flesta mörka bryn. Vill du ha den mörkare så kan du doppa penseln både i Peppar och den svarta skuggan Lakrits, för att mörka ner nyansen.

Medan ögonbrynen blir en finishing touch i videon så är även contouring en viktig del i looken. Var då säker på att kolla in FÄRGs Every Day-paletter, specifikt framtagna för alla typer av "nudes" - både ljus och mörk hy!

Gillar du looken? Håll utkik för fler tutorials, och ta del av fler nyskapande sätt att använda FÄRGs produkter på! Glöm inte heller att prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan.

Alla kommentarer