0
Cremeconcealer för mörkare hy i nyansen Ginger Yellow.

Ginger Yellow - Cremeconcealer

175,20 kr
Real Time: 5 Visitor right now

Ginger Yellow är en mellanmörk, gultonad concealer. Använd den för att täcka synliga lila blodkärl, eller mörka ringar under ögonen som drar åt lila. Applicera med en neutraliseringsborste och fixera med puder.

"Jag behöver pyttelite produkt för att täcka mina mörka ringar under ögonen. Vi har nog en ny favoritconcealer här!" - Isabelle Engqvist på Isastar.se
"Väldigt krämig, väldigt lätt att använda, jag behöver inte alls ta mycket... Det blandas ut jättelätt!" - Samira Ismail på Making it Flawless

Kvantitet
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Vår concealer har samma konsistens och höga täckningsgrad som våra cremefoundations, men har gröna, orangea och gula undertoner för att kunna korrigera oönskade nyanser i ansiktet. Med en mjuk, allergivänlig formula glider den lätt på huden och ger dig perfekt täckning. Applicera med concealerpensel eller svamp för bästa resultat.


"När jag såg färgkorrigering i butik så var de väldigt gröna. Och man kan ju inte korrigera allt med grönt. Därför har jag valt att skapa en serie färger som har de oranga, gula och gröna pigmentet i sig – men i en blygsammare grad så att det ska bli lättare att mixa in i den egna hudtonen. Produkten är både en färgkorrigering och en concealer så att du får en bra täckning plus en neutralisering. De flesta märken tar bara fram färger för en hudton, men vi har tagit fram ett sortiment som går från mörkaste till ljusaste hudton. Därför har vi dubbelt så många färger i vår serie." - Birgitta Lagerholm, FÄRGs grundareHur väljer jag rätt färg på min concealer/färgkorrigering?

Färgneutralisering är en stor del av valet av concealer om du inte bara vill ha lite extra täckning. Ett tips är att söka på ”färgcirkeln” och kolla vilka färger som ligger mittemot varandra för att se vilken underton som neutraliserar vilket problem.

En concealer med...
grön underton neutraliserar ett rött problem, så som en finne eller rodnad på kinderna. Här kan du välja Mint Green.
orange/aprikos underton tar bort blåtonad mörkhet runt ögonen (eller gråaktiga partier på mörkare hy). Här kan du välja Peachy Orange, eller en mörkare nyans i OrangeMedium Orange och Deep orange.
gul underton neutraliserar lilatonade blodådror eller tunn hud runt ögonen. Här kan du välja Ginger Yellow eller Vanilla.
rosa underton tar bort gultonade pigmentfläckar. Här kan du välja exempelvis Caramel.Hur skapar jag en bra bas med concealer/färgkorrigering?

applicera produkten tunt med en concealerpensel, svamp eller med fingrarna (doppa dock inte fingrarna direkt i burken). Fixera med ett transparent fixerpuder, så får du en riktigt bra hållbarhet!

C8M10

Särskilda referenser

Ginger Yellow - Cremeconcealer

175,20 kr

New arrival