1
  • Paket
En minipalett med ögonskuggor i varma, bruna toner. Två matta, två skimmerskuggor.

The Hot Squad - Ögonskuggspalett i varma toner

239,20 kr

I stället för 519,20 kr

Real Time: 5 Visitor right now
The Hot Squad är minivarianten på våra klassiska sexfärgspaletter och innehåller allt du behöver till din vardagliga ögonmakeup. I locket finns en spegel och paletten kommer även med en minivariant av våra veganska skuggborstar. The Hot Squad innehåller varmare skuggor, medan tvillingen The Cool Squad innehåller kalla toner.
I paletten ingår skuggorna Brons, Camelia, Grädde, Valnöt.

Det här paketet innehåller

Kvantitet
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Häng med The Hot Squad! Den här smarta miniversionen av FÄRGs klassiska sexfärgspaletter innehåller allt du behöver både till dags- och kvällslooken. Djupdyk ner i de två matta skuggorna och använd resterande två skimmerskuggor för att ge dina ögon det där lilla extra. Använd borsten med lätt hand för en naturlig look, eller ta i ordentligt för mer dramatik! Skuggorna kan även, precis som alla våra populära hyperflexskuggor, användas precis som de är eller med vatten för maximal intensitet. 

I palettens lock finns en spegel, och en minivariant på våra veganska skuggborstar. Alla skuggorna är utbytbara och finns som refill! Du kan också köpa alla skuggor separat som singlar.

I paletten ingår, från höger till vänster:
Brons 
- Skimrig skugga och highlightfärg med gyllene baston
Camelia 
- Champagnefärgad skimmerskugga och highlight
Grädde 
- Matt gräddvit skugga med varm underton
Valnöt 
- Mörkbrun, matt skugga
PAL25

Särskilda referenser

The Hot Squad -...

239,20 kr