0
Cremefoundation för mörkare hy i nyansen Toffee.

Toffee - Täckande Cremefoundation

175,20 kr
Real Time: 5 Visitor right now

8g, Toffee är en så kallad mixfärg som går bra att blanda med övriga basfärger för att få en mer gyllene färg. Den har en väldigt gul underton och täcker effektivt mörka ringar som drar mot lilablått. Appliceras med svamp eller buffing brush för bästa resultat.

"Efter 8 år är detta fortfarande mina basprodukter!! I hela färgskalan till vilken hudton man vill." - Anna Hertze, makeupartist
"Väldigt krämig, väldigt lätt att använda, jag behöver inte alls ta mycket... Det blandas ut jättelätt!" - Samira Ismail på Making it Flawless

Kvantitet

Vår cremefoundation är en oerhört flexibel foundation- och concealerprodukt. Genom att ta lite produkt åt gången så bygger du smidigt upp din täckning precis som du själv vill ha den – från lätt till medel eller hög täckning. Färgerna är fullt mixbara med varandra, och jobbar du som makeupartist så kan du blanda fram vilken nyans du än behöver. Vill du ta ner pigmenttätheten så kan du blanda ut färgerna med vår Mixing Base: en basprodukt utan pigment som bara tunnar ut din foundation, utan att förändra färgen. För att hålla produkten fräsch under hela produktens livslängd, använd inga fingrar i förpackningen, utan ta istället upp produkten med en spatel/palettkniv.

"Jag var ute på ett makeup-jobb, och trots att jag hade 15 foundations framför mig så kunde jag inte hitta rätt färg. Framför allt saknades det produkter för dem med mörkare hudton eller gul underton. Så jag gick hem och skapade en mixserie – våra cremefoundations – där du som är makeupartist kan blanda fram vilken färg som helst. Vi har med tiden även kompletterat serien med en rad nyanser som är direkt anpassade för mörkare hudtoner." - Birgitta Lagerholm, FÄRGs grundare


Hur bygger jag upp en bra makeupbas med Cremefoundation?

Ta alltid lite produkt åt gången och bygg upp din täckning allt eftersom. Om du applicerar för mycket produkt på en gång så kan det lätt bli ett tjockt lager, vilket vi gärna undviker med en cremeprodukt. Den här sortens foundation appliceras bäst med vår buffing brush, i cirkulära rörelser. Fixera alltid din foundation med något av våra fixerpuder för bästa hållbarhet. Vi rekommenderar att du väljer en nyans ljusare på ditt puder än du har på din cremefärg, så att appliceringen blir jämn och fin. Vill du ha ett naturligt glow så kan du avsluta med att svepa lite av vårt mineralpuder som finish.


Hur väljer jag rätt foundation?

I FÄRGs sortiment finns tre primära foundationtyper i alla olika hudtoner. Du kan välja mellan...

Cremefoundation som är oljebaserad, krämig och ger ett återfuktat glow. Den är lätt att anpassa efter exakt hur mycket täckning du vill ha och går att bygga upp efter önskat resultat. Därför fungerar den även utmärkt att använda som en concealerprodukt! Den här sortens foundation går bra att använda på alla hudtyper, men rekommenderas extra till dig som är torr. 
Mineralfoundation som är oljefri, hållbar och har en matt finish. Den går att bygga upp efter önskad täckning och fungerar extra bra på dig som har stora porer och en hy som kan bli oljig under dagen. Den gör sig bra på alla hudtyper, och behöver inte pudras på dig som är torr. 
Mineralpuder som ger en fin lyster, samtidigt som det vårdar och låter huden andas. Det är ett finkornigt puder med mild täckningsgrad som går att bygga upp till medium vid behov. Eftersom det är en torr mineralprodukt så kan inga bakterier växa i produkten, så det lämpar sig extra bra på dig med känslig hy.


Hur väljer jag rätt nyans av foundation?

Du väljer din foundationnyans utefter vilken underton du har - alltså den färg som lyser igenom ditt översta hudlager. Din underton är däremot inte synonym med eventuella rodnader du kan ha i ansiktet, utan kan i så fall synas på andra ställen som exempelvis axlar, halsen, runt tinningen och på bröstkorgen. Din underton drar antingen åt varmt (gul ton) eller kallt (rosa ton). Du kan också vara neutral, men en underton är oftast lite mer dominant över den andra. För att se vilken underton du har så finns en del knep du kan ta till. Läs FÄRGs guide till hur du lättast hittar din underton här.

CML08

Särskilda referenser

Toffee - Täckande...

175,20 kr

New arrival