Perfect Contour Palette med contour-, rouge och highlightfärger

479,20 kr

I stället för 654,40 kr

Det här paketet innehåller

Bygg din egen palett - 6 färger, välj mellan mängder av magnetiska refillfärger
83,20 kr
x 1
Knäck - refill
95,20 kr
x 1
Grädde - refill
95,20 kr
x 1
Quartz - refill
95,20 kr
x 1
Vanilj - refill
95,20 kr
x 1
Ros - refill
95,20 kr
x 1
Nougat - refill
95,20 kr
x 1
Kvantitet

FÄRGs smarta ready, set, go-palett sammansatt av Hyperflexskuggor som är perfekta för shading, highlighting, bryn och rouge. En kall ljusbrun färg skapar naturliga skuggor medan tre ljusa färger används för att fixera concealer och highlighta näsben, kindben, amorbåge och brynben. (En skimrig skugga för perfekt ljusreflektion.) Rama in ditt ansikte genom att fylla i brynen med de bruna skuggorna. Avsluta med blusher i färgen Ros för en fräsch look. Spegel i locket. Hyperflexskuggorna(2,5 g) är utbytbara och påfyllbara med refillfärger. Nyligen recenserad av Therese Lindgren på youtube!

Köp contour eller strobingpalett, få kurs på köpet
För att du på bästa sätt ska kunna använda din nya palett kan du nu boka 1 h kurs i contouring/strobing, när du köper en palett från FÄRG. Kurserna hålls i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Så gör du
När du beställt din palett kontaktar du butiken i den stad du vill gå kursen.
Stockholm: 08-640 79 01
Göteborg: 031-40 79 01
Malmö: 010-12 10 60

Giltighetstid
För att erbjudandet ska gälla behöver du boka kursen inom en vecka från din beställning. Till kursen tar du sedan med dig paletten så visar vi hur du på bästa sätt kan använda den.

""Förutom att jag lagt en flytande foundation som bas så kan jag klara mig på endast denna produkt. Jag har tjatat om den så många gånger men jag tycker verkligen att den är så himla bra! Det är Perfect Palett från .färg och den innehåller nästan alla färger jag behöver. Man kommer långt med Perfect Palette alltså och det är därför jag älskar den. Smidig att ha med och är så mångsidig. Man kan även plocka ihop sin egna palett hos .färg så vet man vilka färger man kommer att använda mest så är ju det awsome."" - Annica Englund, annicaenglund.se

""Jag tänker gå så långt att jag säger att den här är en bättre investring än anastasia contour kit, de här färgerna är on point!"" - Therese Lindgren, youtube.com/user/theresejlindgren


Spegel i locket. Färgerna kommer i refills (2,5 g). Du fyller enkelt din palett själv. Färger i paletten från vänster till höger:
Grädde, Quartz, Vanilj, Knäck, Nougat, Ros.

OBS! Paletten kommer med refillerna ej isatta så att du själv kan välja färgernas ordning.

"
PAL01

Särskilda referenser

9 andra produkter i samma kategori: