1
  • Paket

PALE NUDE - Contour & Highlight Palette

479,20 kr

I stället för 750,40 kr

Real Time: 5 Visitor right now
Contourpaletten Light Nude är en nudepalett anpassad för dig med ljus hy. Paletten kommer komplett med färger för contouring, bronzer och highlight. Get glowing och rama in ditt ansikte med sex underbara nyanser. Läs mer om färgerna i beskrivningen nedan.

Det här paketet innehåller

Kvantitet
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Nude är inte bara en nyans! FÄRGs contourpaletter kommer i tre olika versioner av nude - LIGHT, MEDIUM och DARK! I paletterna hittar du våra populära hyperflex-skuggor, som kan användas för contour, highlight, bronzer, bryn och sotningar. Om du doppar din pensel i vatten så kan du även få en eyeliner eller brynpomad i vilken färg du vill! Rama in ansiktet med varma toner, och lägg kallare toner där skuggor redan naturligt existerar för att framhäva dina drag. Lägg lite skimmer på kindbenen och få den där härligt glowiga looken!
Skuggorna är stora och håller länge, men om någon av dina färger skulle ta slut - Ta ur den gamla skuggan och sätt i en refill! Du kan också köpa alla skuggor separat som singlar.

LIGHT NUDE för ljusa hudtoner är skapad av våra makeupartister på FÄRG. I locket på paletten finns en spegel i perfekt storlek för touch-ups under dagen. I paletten ingår följande skuggor (från vänster till höger):

Hur lägger jag contour, highlight och rouge?

Du lägger din contour där det redan finns naturliga skuggor i ansiktet. Det kan vara under kindbenen, vid tinningen, under käkbenet eller vid sidan av näsan. Din bronzer lägger du också här, men så att den får smälta samman med din contour. Highlight placerar du på de delar av ansiktet du vill framhäva och förstora, som exempelvis under ögonen, på kindbenens högsta punkt, på näsryggen, hakan, amourbågen och pannan. En rouge placerar du på kindäpplet, som är lättast synligt när du ler.
Du applicerar contour med en contourpensel. Highlight och rouge kan du applicera med en fluffig rougeborste.


Vilka färger ska jag använda till contour och highlight?

Till contouring bör du helst använda en färg som är lite mörkare, och lite kallare än din basfärg. Har du riktigt mörk hy så kan du även använda varmare färger, för att inte tappa för mycket värme i huden. En highlight kan vara matt eller skimrig och helst gå i toner som är nära, men lite ljusare än din egen hudfärg. Därefter är det helt upp till dig! Ha kul och experimentera för att se vad du tycker bäst smickrar dina drag.


Vilka är de vanligaste misstagen när man lägger contour och highlight?

De vanligaste misstagen våra makeupartister kan se är att man använder för varma, eller för mörka toner för att lägga contour med. Detta är lätt att korrigera genom att hela tiden utgå ifrån din basfärg, och inte gå alldeles för långt bort från den i mörkhet. Det är också vanligt att färgstyrkan blir lite för intensiv. Därför är det bra att tänka på att börja successivt - Lägg hellre en lättare contour, och bygg därefter på efter önskat resultat.
När det gäller highlight så är det viktigt att även där tänka på färgstyrka. Placering är också viktigt att ha i åtanke, då den lätt kan lägga sig för långt ner på kindbenet och dölja naturliga skuggor. Highlight ska placeras på käkbenets högsta punkt, och råkar den komma för långt ner - sudda uppåt med en svamp eller borsta bort med en ren pensel.

PAL02

Särskilda referenser

PALE NUDE - Contour &...

479,20 kr