Hur kan jag kontakta er? 

Du når oss på mail: kontakt@fargcollection.se


Vad står egentligen FÄRG som märke för - varför ska jag välja att handla från er? 
Kortfattat?  - 3 saker egentligen.

1. Produkternas kvalitet/hyperflexibilitet och inkluderande uppsättning
Vi står för högpigmenterade, multifunktionella/hyperflexibla produkter som du kan mixa fram mängder av nya nyanser och faktiskt även nya produkter med. Skuggorna är framtagna för att arbeta med torra, fuktade eller mixade med vår Mixing Base om man vill ha en maximal pigmentering. FÄRG står även för inkludering av alla hudtoner. Basfärgerna sträcker sig från ljusaste ljusa till mörkaste mörka och det finns även rouge, highlight och contour som passar alla hudtoner. 100talet makeupstylistskolor över hela Sverige arbetar idag med FÄRG av just dessa skäl. 


2. FÄRG har lite jäkla ryggrad! - FÄRG vågar gå emot strömmen. Vi retuscherar aldrig bort sådant som andra märken skulle betrakta som imperfektioner på de modeller vi själva gör reklambilder med. Och som vi beskriver nedan, vi är cruelty free på riktigt och kommer INTE att börja sälja på marknader som kräver djurtester!


3. Kunskap och kundservice
Har du ingen koll på vilka produkter och färger du behöver? Maila en osminkad bild till oss, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig att hitta rätt produkter. Och med över 24 års erfarenhet av att utbilda upp till makeupartistnivå, via FÄRGs systerföretag Makeupstudion Education, så har FÄRG idag en unik möjlighet att via FÄRG Academy erbjuda kurser, utbildningar och skräddarsydda event så att du som kund blir nöjd och framför allt verkligen lär dig hur du ska använda dina produkter för att få bästa resultat. Är du dessutom över 40 så kanske du kan ha nytta av att titta på Chefens Youtubekanal 40+ med extra allt - där hon ihop med sin kompanjon Mona gör sminkvideos för just 40+!


Är era produkter djurtestade?
Nej de är, i enlighet med EUs lagstadgande, inte testade på djur och är därför att betrakta som cruelty free. Vi beskriver dessutom FÄRG som cruelty free "på riktigt" vilket innebär att vi har tagit ett strategiskt beslut att INTE, trots förfrågningar, sälja FÄRGs produkter till länder, utanför EU, som idag fortfarande kräver djurtestning av kosmetiska produkter. Detta till skillnad mot många av våra konkurrenter som även de beskriver sig som cruelty free MEN ändå säljer på dessa andra marknader bara med en aning modifierade produkter som sedan har djurtestats.


Hur blir jag återförsäljare av FÄRG?
Vi är alltid på jakt efter nya återförsäljare och har en speciell inriktning mot salonger som gärna vill jobba mer med makeup. Våra olika displayer är i A4storlek och du kan välja om du vill ta in ett ställ som bara står vid kassan som lockköp eller om du vill satsa på ett större sortiment för att du arbetar aktivt med att lägga makeup eller hålla makeupkurser. Kontakta oss via kontakt@fargcollection.se så återkopplar vi till dig asap.


Jag jobbar som lärare på en skola - kan vi arbeta med FÄRG och ert läromaterial?
Ja, kontakta oss via mail på kontakt@fargcollection.se så återkopplar vi till dig asap.Är det lämpligt att som vegan använda era produkter?
Vissa produkter är helt fria från alla typer av animaliska ingredienser, t ex våra mineral- och fixerpuder samt våra cover foundations och concealers. Dessutom har vi även hela uppsättningar av veganska penslar. 


Jag har gjort en beställning och fått leveransen men inte fakturan, när och hur kommer den? 
Detta sker normalt inom 5 arbetsdagar efter beställningen. Om detta inte har skett - vänligen kontakta Billmate på 040-303500 då det är de som är ansvariga för fakturering. 


Hur lång tid har jag på mig att betala fakturan? 
14 dagar från beställning. 


Jag har aldrig fått fakturan, tappat bort den eller behöver få förlängd betalningsfrist. Hur ska jag göra? 

Vänligen kontakta Billmate på 040-303500. 


Jag har en rabattkod men har glömt den/får den inte att fungera. Kan jag lämna in ett meddelande i samband med min beställning så att ni drar min rabatt efteråt? Nej. Vi kan inte dra någon rabatt i efterhand. Kontakta oss via kontakt@fargcollection.se innan beställning och ange vilken rabattkod du har så kan vi kontrollera att den stämmer, fortfarande är aktuell och rätta till eventuella fel.