Matta Ögonskuggor - Nudes

Ögonskuggor i nude-nyanser syftar på att de kommer i naturliga och hudnära färger som kan användas för både en lätt och osminkad look, men också om du vill ha en mer dramatisk makeup. Alla våra högpigmenterade skuggor kan användas torra som vanliga ögonskuggor, rouge, contour, highlight eller som brynskugga. Du kan också fukta dem med vatten, och på så sätt skapa en eyeliner i vilken färg du vill. Och känner du att det saknas en läppfärg i ditt kit - skrapa ner skuggorna i ett genomskinligt läppglans!

Det finns 29 produkter.

Visar 1-29 av 29 objekt

Aktiva filter

Lakrits - Ögonskugga & Torr...

Pris 151,20 kr

Lakrits är en svart, uppbyggbar skugga med mycket pigment. Klappa in pigmentet. Undvik att borsta på skuggan - då får du lätt nedfall.

Peppar - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Peppar är en kallare brun skugga, perfekt att använda för att fylla i ett par mörkare bryn - eller för att ge mer intensitet till ögonen. Använd torr, eller med en fuktad pensel för mer intensitet.

Kakao - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Kakao är en mörkbrun skugga som passar både som contour för dig med mörkare hy, som brynfärg eller som vanlig ögonskugga. Alla FÄRGs skuggor går dessutom att använda med vatten för att få eyeliner eller kunna teckna ögonbrynen i lite mer distinkt färg.

Choklad - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Choklad är en något kallare mörkbrun skugga, perfekt att lägga i ytterkanten av ögat, eller som en suddad eyeliner. Applicera med en ögonskuggspensel, torr för skugga eller med lite vatten för extra färgintensitet som eyeliner.

Valnöt - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Valnöt är en rödtonad mörkbrun som kan användas på ett multifunktionellt sätt - som ögonskugga, eyeliner eller läppfärg, och mycket mer. Applicera med en ögonskuggsborste, eller med en snedskuren pensel för mer precision.

Kanel - Ögonskugga & Contour

Pris 29,00 kr

Kanel är en mörkare brun ögonskugga med matt finish. Den kan användas runt ögonen, eller som contourfärg på dig som har mellanmörk hy.

Kola - Ögonskugga & Contour

Pris 151,20 kr

Kola är en djup brun färg med röda undertoner. Använd den som vanlig ögonskugga, eller som bronzer om du är lite mörkare i hyn. Kola blir också en vacker läppfärg om du skrapar ner skuggan i ett genomskinligt gloss.

Solkysst - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Solkysst är en mörk aprikostonad rouge som går mot brunt. Den går att använda både som ögonskugga och rouge, och passar dig som har mellanmörk hy. Använd som övergångsfärg i ögongloben, eller applicera på kinderna med cirkulära rörelser.

Glögg - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Glögg är den perfekta roströda skuggan; perfekt som rouge på dig med mörk hudton, eller som ögonskugga vid en mörk sotning. Du kan även få en roströd eyeliner genom att spraya vatten på din eyelinerpensel innan du doppar den i skuggan.

Russin - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Russin är en brun skugga som har en svagt kallare ton. Den gör sig utmärkt på locket för att ge mer intensitet, eller som läppfärg mixad i ett läppglans.

Honung - Ögonskugga & Contour

Pris 151,20 kr

Honung är en matt, gulbrun ögonskugga med varma undertoner. Du kan använda den som ögonskugga, men passar även som solpuder eller bronzer. Är du riktigt mörk i hyn kan du även använda den som matt highlighter! Använd med en puderborste, eller med en vanlig ögonskuggspensel.

Knäck - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Knäck är en mellanmörk brun skugga med en aning kall underton. Därför funkar den perfekt som solpuder eller till contouring för dig med kalla toner i hyn. Använd med en skuggborste, contourpensel eller med en snedskuren pensel för precision under ögonen.

Nougat - Ögonskugga,...

Pris 151,20 kr

Nougat är en kall, gråbrun skugga som är perfekt att använda till contouring för dig med ljusare hudton eller som brynskugga för dig med blonda bryn. Som en av våra mest omtyckta skuggor i sortimentet någonsin blir den ett måste att ha i sminkväskan. Applicera torr, eller med lite vatten på...

Gräddkola - Ögonskugga,...

Pris 151,20 kr

Gräddkola är en mångsidig beige nyans med svagt gula undertoner. Den passar att använda som highlight för dig som är mellanmörk i hyn, och som bronzer eller solpuder på dig som är extremt ljus med gyllene underton. Är du mörk runt ögonen kan den också fungera i neutraliserande syfte. Du kan också...

Antracit - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Antracit - En mörkgrå ögonskugga med matt finish. Använd den som den är för en grå, rökig sotning runt ögonen, eller mixad med Mixing Base för mer intensitet. 

Skiffer - Ögonskugga

Pris 31,20 kr

Skiffer är en matt, sann gråfärgad nyans. Använd som ljusaste färg i en klassisk sotning, eller enkel som den är. Du kan också skrapa ner skuggan i ett genomskinligt gloss för en unik läppfärg.

Sten - Ögonskugga & Brynskugga

Pris 151,20 kr

Sten har en matt, grå finish med varm underton. Den kan användas som brynfärg på dig som har ljusare grått till vitt hår, eller som vanlig ögonskugga. Kommer i en burk med tillhörande lock.

Platina - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Platina ger dig en ljusgrå ögonskugga med mycket pigment. Du kan använda den som den är över hela locket, eller med Mixing Base för mer färgintensitet.

Rimblomster - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Rimblomster är en ljust grålila nyans. Använd den på locket vid en sotning, eller med vatten för en unik eyeliner. Du kan även skrapa ner skuggan i ett läppglans för en intensiv läppfärg.

Ametist - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Ametist är en dämpad, mörklila skugga med varma inslag. Använd den mitt på locket vid en sotning, eller i yttre kanten för större ögon och mer intensitet. Eftersom lila är en kontrastfärg till gult så kan du med gulbruna/gulgröna ögon använda denna som en kontrastfärg för att få din gula ton att...

Tusensköna - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Tusensköna är en matt, ljusrosa skugga. Du kan använda den som den är över hela locket, i inre vrån av ögat eller på ansiktets högsta partier som en matt highlight. 

Vanilj - Ögonskugga & Matt...

Pris 151,20 kr

Vanilj är en pressad ögonskugga i en ljus, gultonad färg. Den passar utmärkt att använda som matt highlight, men går också att använda som vanlig ögonskugga. Applicera med vanlig ögonskuggsborste, eller med en större puderborste.

Äppelblom - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Äppelblom ger dig en ljus, persikorosa skugga med matt finish. Du kan ha den som en förstorande färg i mitten av ögonlocket, eller som en matt highlight på kindbenen - för dig med lite mer kall underton. Har du en lite blåaktig ton runt ögonen kan denna skugga även hjälpa till att neutralisera...

Grädde - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Grädde är en matt highlight och ögonskugga i ljus vitbeige. Använd på områden du vill framhäva, så som kindbenet, mitten av pannan, hakan och näsryggen. Vill du ha extra färgintensitet vid applikation på locket mixa färgen med Mixing Base.

Fjällsippa - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Fjällsippa är en ljus, beige nyans med kall underton. Den går att använda både som ögonskugga och som matt highlighter, eller som cremehighlight om du mixar med vår Mixing Base. Applicera med en skuggpensel, puderborste eller snedskuren pensel.

Jord - Ögonskugga & Brynskugga

Pris 151,20 kr

Jord är en kalltonad, mörkbrun ögonskugga som kan användas som den är, till ögonbrynen eller som eyeliner. Som brynfärg passar den dig som har svart eller mörkbrunt hår. Använd med vatten på din pensel för mer precision.

Bark - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Bark är en gråbrun ögonskugga som har lite varmare undertoner än till exempel Nougat som ligger inom samma färgskala. Du kan använda den som ögonskugga, contourfärg eller som brynfärg. Applicera torr, eller doppa din pensel i vatten för mer intensitet till bryn och eyeliner.

Sand - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Sand är en kall, gråbrun ögonskugga. Kallare än Nougat, och Bark som ligger inom samma färgton. Den kan användas precis som den är runt ögonen, men fungerar även utmärkt som contourfärg och brynskugga för dig som är lite ljusare. Applicera med en fluffig ögonskuggsborste, contourpensel eller...