OUTLET

OUTLET

  • View

Aktiva filter

Russin - Ögonskugga

29,00 kr
Russin är en brun skugga som har en svagt lila ton. Den gör sig utmärkt på locket för att ge mer intensitet, eller som läppfärg nedskrapad i ett läppglans.

Valnöt - Ögonskugga

143,20 kr
Valnöt är en rödtonad mörkbrun som kan användas på ett multifunktionellt sätt - som ögonskugga, eyeliner eller läppfärg, och mycket mer. Applicera med en ögonskuggsborste, eller med en snedskuren pensel för mer precision.

Antique Gold, guldig skimmerögonskugga

31,20 kr
3,5g
Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”BASE” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du kan önska. Den kan du sen fixera på ögonlocken med hjälp av samma skimmerskugga som du har använt fast då använder den den torr.

Startkit

3 196,00 kr

Ordinarie pris: 8.627 - nu endast 3.995kr!

Det optimala startkitet för dig som vill arbeta med beautymakeup på annan person. Vill du ha andra färger än de som är visade i kitet? Hör av dig direkt till vår kundtjänst: kontakt@fargcollection.se så hjälper vi dig att byta ut till dina önskade färger.