Sminkdisplayer för försäljning

Sminkdisplayer för försäljning

  • View

Aktiva filter

Multidisplay - rouge/highlight/bryn/concealer

En grym display som du kan välja att kombinera som du vill. Välj mellan 3 rougefärger och 2 highlightfärger - eller 3 brynfärger och 2 färgkorrigerande concealers. Vidare finns även plats för antingen 4 mascaror eller 4 testers för läppglans där du kan ha övriga läppglans bakom disken. 3 rougepenslar kommer också med. Kontakta oss så sätter vi ihop den mest mångsidiga displayen helt efter dina önskemål.

Kiss Proofdisplay

Här hittar du en display med våra populära läppennor i vår Kiss Proofserie, en otroligt hållbar formula som har en matt finish. Med färger som går från mjuk nuderosa till rött och och plommonlila är du garanterad att hitta något som faller dig i smaken. För bästa applicering, exfoliera dina läppar och återfukta med ett läppbalsam - ta däremot bort överflöd, så att produkten får ordentligt fäste.
Här finns även en transparent penna som du kan använda som primer till dina andra läpprodukter, och på så sätt ge dem en bättre hållbarhet. 

Läppglansdisplay

Läppglansdisplay. Våra läppglans kommer i en rad olika färger, både med och utan skimmer. Välj att förstärka din naturliga läppfärg med ett pigmenterat gloss, eller lägg extra glans på ditt favoritläppstift med ett genomskinligt glans. Våra läppglans skyddar och vårdar läpparna och får dem att se större och fylligare ut. Och det allra bästa - de klibbar inte! 
Glansen går även att blanda med många av våra andra produkter. För att exempelvis göra din egen läppfärg, skrapa ner en ögonskugga i vårt genomskinliga gloss Big Boss!