Matta Ögonskuggor - Colours

Här hittar du skuggor i alla regnbågens färger. Vare sig du tycker bäst om starka eller dämpade toner så finns det en färg som passar dig. Alla våra högpigmenterade skuggor kan användas torra som vanliga ögonskuggor, rouge, contour, highlight eller som brynskugga. Du kan också fukta dem med vatten, och på så sätt skapa en eyeliner i vilken färg du vill. Och känner du att det saknas en läppfärg i ditt kit - skrapa ner skuggorna i ett genomskinligt läppglans!

Det finns 13 produkter.

Visar 1-13 av 13 objekt

Aktiva filter

Aster - Ögonskugga & Rouge

Pris 151,20 kr

Aster är en klarrosa ögonskugga, perfekt att använda som detalj vid en ögonsminkning, eller som rouge. Använd med en mellanstor ögonskuggsborste eller med en rougepensel.

Nyponros - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Nyponros är en knallrosa ögonskugga med hög pigmentering. Använd den vid en ögonsminkning, eller som rouge på dig med mörkare hy. Du kan även göra en grafisk eyeliner med skuggan, om du först har lite vatten på din pensel.

Persika - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Persika är en rosa rouge och ögonskugga med något varmare undertoner. Den kan därför passa dig som är neutral och lite varmare i undertonen. Applicera med en rougeborste. Mixa med Mixing Base för att skapa ett cremerouge.

Vinteräpple - Rouge &...

Pris 151,20 kr

Vinteräpple är skuggan som ger dig en klarröd rouge och ögonskugga. Som rouge passar den extra bra till dig med mörk hy, men kan också användas på en ljusare hudton med lätthet på handen. Du kan självklart även använda den som vanlig ögonskugga. 

Citron - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Citron är en klargul ögonskugga med hög pigmentering. Perfekt för dig som vågar dig på en färgglad skugga - Klä hela locket, eller bara en del. Mixa den med Mixing Base för extra intensitet.

Lila Syrén - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Lila Syrén är en ljus, pastell-lila nyans med matt finish. Använd den över hela locket, eller som en detalj i din sminkning. Mixa den med vår Mixing Base för extra intensitet.

Lindblomma - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Lindblomma är en varmare mörkgrön skugga som blir matt på locket. Använd precis som den är, eller med vatten för en intensiv eyeliner. 

Nektarin - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Nektarin är en något mörkare rouge i aprikos, med svag orange underton. Använd som rouge, eller som en uppiggande ögonskugga på locket. Du kan även blanda alla våra skuggor med vatten för en ny eyeliner, eller för mer färgintensitet.

Ros - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Ros är en ljusrosa rouge och ögonskugga för dig med kallare underton i och blek hudton. Använd som rouge på kindäpplet och kindbenen, eller som en pop av färg på ögonlocket. Appliceras lättast med en rougeborste, eller en mindre ögonskuggsborste för mer precision.

Saffran - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Saffran är en varm, gultonad orange utan skimmer. Som highlight passar den dig med mörk hy och varmare undertoner, men den kan också användas som ögonskugga, eyeliner eller läppfärg - om du mixar ner skuggan i ett genomskinligt gloss. Applicera med en puderborste, eller en något mindre borste för...

Trollhassel - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Trollhassel är en klargrön ögonskugga som passar dina kreativa sminkningar. Applicera med en plattare ögonskuggsborste, eller med en mindre pensel för mer precision.

Vitsippa - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Vitsippa är en matt, kritvit ögonskugga. Den går även att använda som highlight på dig som är ljusare i hyn. Applicera med en platt ögonskuggsborste.

Mandarin - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Mandarin ger dig en stark orange som får vilka ögon som helst att poppa. Den passar särskilt bra om du har blå ögon, då den lyfter blå nyanser. Mandarin kan också användas som eyeliner, om du doppar din pensel i vatten innan applicering.