Matta Ögonskuggor - Colours

Här hittar du skuggor i alla regnbågens färger. Vare sig du tycker bäst om starka eller dämpade toner så finns det en färg som passar dig. Alla våra högpigmenterade skuggor kan användas torra som vanliga ögonskuggor, rouge, contour, highlight eller som brynskugga. Du kan också fukta dem med vatten, och på så sätt skapa en eyeliner i vilken färg du vill. Och känner du att det saknas en läppfärg i ditt kit - skrapa ner skuggorna i ett genomskinligt läppglans!

Matta Ögonskuggor - Colours

  • View

Aktiva filter

Aster - Ögonskugga & Rouge

143,20 kr
Aster är en klarrosa ögonskugga, perfekt att använda som detalj vid en ögonsminkning, eller som rouge. Använd med en mellanstor ögonskuggsborste eller med en rougepensel.

Nyponros - Ögonskugga

143,20 kr
Nyponros är en knallrosa ögonskugga med hög pigmentering. Använd den vid en ögonsminkning, eller som rouge på dig med mörkare hy. Du kan även göra en grafisk eyeliner med skuggan, om du först har lite vatten på din pensel.

Persika - Rouge & Ögonskugga

143,20 kr
Persika är en rosa rouge och ögonskugga med något varmare undertoner. Den kan därför passa både dig med kall underton, samt dig som är neutral och lite varmare. Applicera med en rougeborste eller med en stor kabukiborste för ett mjukare intryck. 

Vinteräpple - Rouge & Ögonskugga

143,20 kr
Vinteräpple ger dig en klarröd rouge och ögonskugga. Som rouge passar den extra bra till dig med mörk hy, men kan också användas på en ljusare hudton med lätthet på handen. Du kan självklart även använda den som vanlig ögonskugga. 

Citron - Ögonskugga

143,20 kr
Citron är en klargul ögonskugga med hög pigmentering. Perfekt för dig som vågar dig på en färgglad skugga - Klä hela locket, eller bara en del.  

Lindblomma - Ögonskugga

143,20 kr
Lindblomma är en varmare mörkgrön skugga som blir matt på locket. Använd precis som den är, eller med vatten för en intensiv eyeliner. 

Ros - Rouge & Ögonskugga

143,20 kr
Ros är en ljusrosa rouge och ögonskugga för dig med kallare underton i huden. Använd som rouge på kindäpplet och kindbenen, eller som en pop av färg på ögonlocket. Appliceras lättast med en rougeborste, eller en mindre ögonskuggsborste för mer precision.

Saffran - Ögonskugga & Highlight

143,20 kr
Saffran är en varm, gultonad orange utan skimmer. Som highlight passar den dig med mörk hy och varmare undertoner, men den kan också användas som ögonskugga, eyeliner eller läppfärg, om du skrapar ner skuggan i ett genomskinligt gloss. Applicera med en puderborste, eller en något mindre borste för precision.

Trollhassel - Ögonskugga

143,20 kr
Trollhassel är en klargrön ögonskugga som passar dina kreativa sminkningar. Applicera med en plattare ögonskuggsborste, eller med en mindre pensel för mer precision.