Filtrera på

Brynskuggor - Matta

Med en brynskugga får du full kontroll över formen på dina ögonbryn. Du kan välja mellan att fylla i din befintliga form med torr skugga, eller fukta din snedskurna pensel och måla små strån där det behövs. Tänk däremot på att alltid fukta samma område i din skugga, för att hålla ytan lämplig för användning av vatten. Du kan också använda den fuktade skuggan för att måla en skarpare form på brynet, alternativt kombinera teknikerna! Våra multifunktionella skuggor funkar utmärkt för dig som är van vid att jobba med en brow pomade. 

För en detaljerad guide på hur du klipper, noppar och slutligen formar dina bryn med våra skuggor, klicka här!

Brynskuggor - Matta

  • View
Active filters

Honung - Ögonskugga & Contour

143,20 kr

Honung är en matt, gulbrun ögonskugga med varma undertoner. Du kan använda den som ögonskugga, men passar även som solpuder eller bronzer. Är du riktigt mörk i hyn kan du även använda den som matt highlighter! Använd med en puderborste, eller med en vanlig ögonskuggspensel.

Kakao - Ögonskugga, Contour & Brynskugga

143,20 kr
Kakao är en mörkbrun skugga som passar både som contour för dig med mörkare hy, som brynfärg eller som vanlig ögonskugga. Alla FÄRGs skuggor går dessutom att använda med vatten för att få eyeliner eller brynpomad i valfri färg.

Knäck - Ögonskugga, Contour & Brynskugga

143,20 kr
Knäck är en mellanmörk brun skugga med något varma undertoner. Därför funkar den perfekt som solpuder eller till contouring för dig med varma toner i hyn. Använd med en skuggborste, contourpensel eller med en snedskuren pensel för precision under ögonen.

Jord - Ögonskugga & Brynskugga

143,20 kr
Jord är en kalltonad, mörkbrun ögonskugga som kan användas som den är, till ögonbrynen eller som eyeliner. Som brynfärg passar den dig som har svart eller mörkbrunt hår. Använd med vatten på din pensel för mer precision.