Nudes

Här hittar du lösa pigment som fungerar utmärkt som ögonskugga eller highlight, oavsett vilken hudton du har. I den här kategorin hittar du nudes - hudnära och naturliga nyanser. Våra skimmerpigment är lösa puderpigment som reflekterar ljus och ger dig ett ordentligt glow. Våra pigment har samma formula som resterande skuggor i vårt sortiment, och kan därför användas både som ögonskugga, highlighter, bodyskimmer eller som eyeliner om du applicerar den med en våt pensel. Du kan också blanda ner skimret i ett genomskinligt läppglans och skapa en helt egen läppfärg! Appliceras i övrigt lättast med en ögonskuggsborste. Slå av borsten lite extra och packa på färgen på ditt lock.

Nudes

  • View

Aktiva filter

Bronze - Skimmerpigment, Ögonskugga & Highlight

135,20 kr

3,5g

Bronze är ett bronsfärgat löst skimmerpigment med gula undertoner. Det går att använda som highlight för dig med medel till mörk hy, eller som vanlig ögonskugga. Applicera med en puderborste, eller en mindre ögonskuggsborste för mer precision.

Copper - Skimmerpigment, Ögonskugga & Highlight

135,20 kr
Copper är ett löst skimmerpigment i en sann kopparfärg. Pigmentet har varma röda och gula undertoner och blir därför en perfekt highlight till dig med mörk hy. Den kan också användas som vanlig ögonskugga, eller som läppfärg om den blandas med ett genomskinligt gloss.

Gold - Skimmerpigment, Ögonskugga & Highlight

135,20 kr
Gold är en sann guldfärgad nyans som kommer som löst puder. Den skiljer sig från Pure Gold då den är ljusare och mer neutral. Använd som highlight, i inre vrån för att ge din ögonmakeup ett lyft, eller som vanlig ögonskugga för en dramatisk look.

Pink Satin - Skimmerpigment, Ögonskugga & Highlight

135,20 kr
Pink Satin är ett ljusrosa skimmerpigment som kan användas som både ögonskugga och highlight. Den rosa färgen kan byggas upp på ögonlocket, eller hållas mer diskret på kindbenet. Skimret är löst och kommer i en burk med skyddande skiva. 

Swirl - Skimmerpigment, Ögonskugga & Highlight

135,20 kr
Swirl är ett löst skimmerpigment i beige med silvertoner. Den lämpar sig därför extra bra till dig med kalla undertoner i huden. Pigmentet går att använda som vanlig ögonskugga, highlighter eller som eyeliner och läppfärg med en våt pensel. 

Pure Gold - Skimmerpigment, Ögonskugga & Highlight

135,20 kr

3,5g

Pure Gold är det skimrigaste av guldpigment. Den skiljer sig från Gold då den är något mörkare och gulare. Använd som highlight eller i inre vrån på ögat för att ge din sminkning ett lyft. Applicera med en ögonskuggspensel eller en stor puderborste. För att undvika nedfall, slå av borsten innan applicering.