Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Vikt

Vikt

  • 0Kg - 0,3Kg

Home

Home

  • View

Aktiva filter

Pale Warm - Everyday Palette 3.0 - Contour, Highlight, Rouge och Ögonskugga

479,20 kr

Vår Everyday Palette 3.0 finns i tre varianter anpassade till ljusa respektive mörka hudtoner - PALE, MEDIUM och DEEP varav PALE också har en kallare och en varmare variant. De innehåller allt du behöver för en perfekt dags- och kvällsmakeup, från contour och rouge till brynfärg och eyeliner. 

"Den här paletten har verkligen allt man behöver och det är såå smidigt att ha allt samlat på samma plats!" - Carolina Westrin på studio Care and Colour
"Looooove, vet inte vad jag gjort utan denna!!!" - Aysha Jones, Makeupartist, Instagram @iamayshajones

Brunette Ögonbrynspenna - bästa pennan för snyggaste brynen

151,20 kr

Brows 4 President – Snabbjobbad precisionspenna för naturligt groomade och snygga ögonbryn!

BÄST I TEST enligt Expressen Hälsoliv:
"Wow, det här är en nyhet jag gillar. Den har en smal fin udd och väl avvägda pigment som fäster bra på brynstrån, och på hud, vilket ger brynen ett naturligt och hållbart resultat. Fixar fina små strån, men formar också med färg och borste. Plus för skruvfunktionen som gör att man slipper vässare." https://www.expressen.se/halsoliv/skonhet-1/make-up/bast-i-test-ogonbrynspennor/

Nordic Winter Fair - Mineralpuder

239,20 kr

Nordic Winter Fair är ett ljusare mineralpuder med varm underton. Om du söker en något ljusare nyans, se Nordic Winter Arctica, och för en mörkare och mer gul nyans, se Nordic Spring Golden.

"Jag älskar basprodukter som ser väldigt naturliga ut, detta puder från FÄRG är ett av dem och det smälter in så himla bra i huden. Detta är perfekt för dig som vill kunna lägga en lätt foundation utan att se för sminkad ut i dagsljus." - Annica Englund på annicaenglund.se

Multidisplay - rouge/highlight/bryn/concealer

En grym display som du kan välja att kombinera som du vill. Välj mellan 3 rougefärger och 2 highlightfärger - eller 3 brynfärger och 2 färgkorrigerande concealers. Vidare finns även plats för antingen 4 mascaror eller 4 testers för läppglans där du kan ha övriga läppglans bakom disken. 3 rougepenslar kommer också med. Kontakta oss så sätter vi ihop den mest mångsidiga displayen helt efter dina önskemål.

Kiss Proofdisplay

Här hittar du en display med våra populära läppennor i vår Kiss Proofserie, en otroligt hållbar formula som har en matt finish. Med färger som går från mjuk nuderosa till rött och och plommonlila är du garanterad att hitta något som faller dig i smaken. För bästa applicering, exfoliera dina läppar och återfukta med ett läppbalsam - ta däremot bort överflöd, så att produkten får ordentligt fäste.
Här finns även en transparent penna som du kan använda som primer till dina andra läpprodukter, och på så sätt ge dem en bättre hållbarhet. 

Läppglansdisplay

Läppglansdisplay. Våra läppglans kommer i en rad olika färger, både med och utan skimmer. Välj att förstärka din naturliga läppfärg med ett pigmenterat gloss, eller lägg extra glans på ditt favoritläppstift med ett genomskinligt glans. Våra läppglans skyddar och vårdar läpparna och får dem att se större och fylligare ut. Och det allra bästa - de klibbar inte! 
Glansen går även att blanda med många av våra andra produkter. För att exempelvis göra din egen läppfärg, skrapa ner en ögonskugga i vårt genomskinliga gloss Big Boss!

MAKEUPSTYLIST ADVANCED Del 1

11 996,00 kr

Detta är en kurs lämplig för dig som vill jobba med beautymakeup som kundrådgivning/försäljning, dag-, fest och brudmakeuper i butik och på salong.

Du kommer att behövt läsa på vårt instuderingsmaterial innan kursen börjar och det är ett högt tempo så förbered dig på en intensiv kurs.

MAKEUPSTYLIST ADVANCED Del 1 & 2

23 996,00 kr
Detta är en kurs lämplig för dig som vill jobba med beautymakeup som kundrådgivning/försäljning, dag-, fest och brudmakeuper i butik och på salong men även vill nosa lite på att jobba med makeup för foto och TV. Du kommer att behövt läsa på vårt instuderingsmaterial innan kursen börjar och det är ett högt tempo så förbered dig på en intensiv kurs.

Clean Beauty Palette

479,20 kr
En palett fylld med både neutrala matta färger och skimrande highlightfärger. Färgerna kommer i 27mm magnetiska pannor så att du lätt ska kunna ersätta en färg om den tar slut. Obs, paletten kommer ofylld så att du själv får bestämma vilken placering färgerna har.