Home

Home

  • View
Active filters

Vanilla - Fixerpuder

159,20 kr

Vanilla är ett transparent puder som inte inte syns. Du kan därför använda pudret med fördel oavsett vilken foundationnyans du har, eller blanda det med några av våra mineralpuder för lite mer täckning. Har du däremot mörk hy rekommenderar vi ett puder med mer underton, då ett vitt puder kan få dig att se färglös ut.

"Det spelar ingen roll vilken foundation jag använder, den här setting powdern är supergrym." - Samira Ismail på kanalen Making it Flawless

En näst intill neonrosa ögonskugga, som även passar som rouge. sale -130.2

Aster - Ögonskugga & Rouge

143,20 kr 13,20 kr
Aster är en klarrosa ögonskugga, perfekt att använda som detalj vid en ögonsminkning, eller som rouge. Använd med en mellanstor ögonskuggsborste eller med en rougepensel.

Grädde - Ögonskugga & Highlight

143,20 kr
Grädde är en matt highlight och ögonskugga i ljus beige. Använd på områden du vill framhäva, så som kindbenet, mitten av pannan, hakan och näsryggen. Vill du ha extra färgintensitet vid applikation på locket, spraya din pensel med lite vatten.

Makeupkurs 60 min - Presentkort

556,00 kr

Perfekta presenten till sambon, flickvännen eller kompisen!
Köp ett presentkort på kursen för kvinnan som behöver eller vill få tips om hur hon ska använda makeup för att framhäva sina bästa drag.

I priset ingår presentkortet, en presentkartong och ett läppglans värt 99kr. Presentkortet funkar både för kursen Make Up Your Look och Mature Beauty för åldersgruppen 40+. Åldersgräns 15 år.

Speciellt utvald foundation ingår i priset.