ÖGON & BRYN

Det spelar ingen roll om du föredrar att bära en naturlig ögonsminkning, en dramatisk vingad eyeliner eller alla färger hela regnbågen har att erbjuda. Här finner du penslar i olika storlekar för alla dina behov! Våra ögonskuggsborstar är mjuka, veganska och plockar upp rikligt med pigment för att göra dina sminkningar så lättarbetade som möjligt. Du hittar även smala penslar skapta för eyeliner, samt snedskurna penslar för ögonbrynen eller den suddade skuggan under ögonen.

Det finns 15 produkter.

Visar 1-15 av 15 objekt

Aktiva filter

Tvättbar mascaraborste

Pris 4,80 kr

En rollerborste som är oumbärlig när det gäller att hålla på hygienen och inte sprida ögonsjukdomar när du använder en mascara till flera olika personer. Perfekt också för att minimera klumprisken" när du applicerar en krämigare mascara.

Mascaraborste i storpack,...

Pris 239,20 kr

En rollerborste i storpack som är oumbärlig när det gäller att hålla på hygienen och inte sprida ögonsjukdomar när du använder en mascara till flera olika personer. Perfekt också för att minimera klumprisken" när du applicerar en krämigare mascara. Den gula färgen på borsten gör det också extra...