Skimmerskuggor

Bland våra skimmerskuggor hittar du färger du kan använda både på ögonen som skugga, eller i ansiktet som highlight. Du kan välja mellan att vara lätt på handen och få en svagare effekt, eller ta i med mycket på borsten för ett riktigt starkt pigment. Alla våra skuggor går att använda torra, eller fukta för att få en eyeliner i vilken färg du vill. Det går även att skrapa ner lite skugga i ett genomskinligt läppglans, och på så sätt skapa en helt ny läppfärg! I denna kategori finner du även lösa glitter som du kan använda i dina sminkningar för en extra boost.

Skimmerskuggor

  • View

Aktiva filter

Guld - Skimmerskugga & Highlighter

143,20 kr
Guld är en sann guldfärgad, pressad skimmerskugga. Den går lika bra att använda som ögonskugga och highlight. Applicera med en stor puderborste, en ögonskuggspensel eller en snedskuren pensel för mer precision.

Koppar - Skimmerskugga & Highlight

143,20 kr
Koppar är en varm, skimrig rödbrun färg. Den går att använda som highlight för dig med mörk hy, eller helt enkelt som vanlig ögonskugga. Du kan även använda våra skimmerskuggor med vatten för mer färgintensitet, eller om du vill skapa en metallisk eyeliner.