Skimmerskuggor

Bland våra skimmerskuggor hittar du färger du kan använda både på ögonen som skugga, eller i ansiktet som highlight. Du kan välja mellan att vara lätt på handen och få en svagare effekt, eller ta i med mycket på borsten för ett riktigt starkt pigment. Alla våra skuggor går att använda torra, eller fukta för att få en eyeliner i vilken färg du vill. Det går även att skrapa ner lite skugga i ett genomskinligt läppglans, och på så sätt skapa en helt ny läppfärg! I denna kategori finner du även lösa glitter som du kan använda i dina sminkningar för en extra boost.

Det finns 9 produkter.

Visar 1-9 av 9 objekt

Aktiva filter

Quartz - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Quartz är en pressad skimmerskugga i vitt, med svagt grågula undertoner. Använd den som vanlig ögonskugga eller som highlight. För extra intensitet, använd skuggan med lite vatten.

Brons - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Brons är en gulbrun, pressad ögonskugga med skimmer. Använd den som highlighter, eller på locket för extra intensitet till din ögonsminkning. Applicera med en ögonskuggspensel, en mindre puderborste eller en våt pensel för en metallisk effekt.

Guld - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Guld är en sann guldfärgad, pressad skimmerskugga. Den går lika bra att använda som ögonskugga och highlight. Applicera med en stor puderborste, en ögonskuggspensel eller en snedskuren pensel för mer precision.

Koppar - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Koppar är en varm, skimrig rödbrun färg. Den går att använda som highlight för dig med mörk hy, eller helt enkelt som vanlig ögonskugga. Du kan även använda våra skimmerskuggor med vatten för mer färgintensitet, eller om du vill skapa en metallisk eyeliner. 

Apel - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Apel passar de allra flesta ljusare hudtoner som highlight, och på alla som skimmerskugga! Den har en lite kallare underton och ger ett härligt glow.

Camelia - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Camelia är en varm, ljus highlighter som går i champagne-toner. Använd den på locket, som highlighter och med vatten för extra intensitet.

Cedar - Skimmerskugga

Pris 151,20 kr

Cedar är en skimmerskugga i en gråbrun nyans. Använd torr på locket eller med vatten för extra pigmentering.