ÖGON & BRYN

Här hittar du allt du kan tänkas behöva för både ögon och bryn! Våra ögonskuggor kommer i färdiga paletter komplett med refiller, som singelskuggor och som lösa pigment. Fastnar du för särskilda färger så kan du även bygga din helt egen palett! I övriga kategorier hittar du brynprodukter så som brynpennor och skuggor som kan blandas med vatten, eyeliner, mascara, lösögonfransar och tillbehör.

Det finns 123 produkter.

Visar 1-100 av 123 objekt

Aktiva filter

Pale Warm - Everyday...

Pris 479,20 kr

Vår Everyday Palette 3.0 finns i tre varianter anpassade till ljusa respektive mörka hudtoner - PALE, MEDIUM och DEEP varav PALE också har en kallare och en varmare variant. De innehåller allt du behöver för en perfekt dags- och kvällsmakeup, från contour och rouge till brynfärg och eyeliner....

  • Paket

Deep - Everyday Palette 3.0...

Pris 479,20 kr

Vår Everyday Palette 3.0 finns i två upplagor anpassade till ljusa respektive mörka hudtoner - PALE, MEDIUM och DEEP varav PALE har en kallare och en varmare variant. De innehåller allt du behöver för en perfekt dags- och kvällsmakeup, från contour och rouge till brynfärg och eyeliner. "Looooove,...

  • Paket

Nougat - Refill

Pris 111,20 kr

Nougat är en kall, gråbrun skugga som är perfekt att använda till contouring för dig med ljusare hudton. Som en av våra mest omtyckta skuggor i sortimentet någonsin blir den ett måste att ha i sminkväskan. Applicera torr, eller med lite vatten på penseln för mer intensitet till bryn och eyeliner.

Koppar - Refill

Pris 111,20 kr

Koppar är en varm, skimrig rödbrun färg. Den går att använda som highlight för dig med mörk hy, eller helt enkelt som vanlig ögonskugga. Du kan även använda våra skimmerskuggor med vatten för mer färgintensitet, eller om du vill skapa en metallisk eyeliner. 

Kola - Refill

Pris 111,20 kr

Kola är en djup brun färg med röda undertoner. Använd den som vanlig ögonskugga, eller som bronzer om du är lite mörkare i hyn. Kola blir också en vacker läppfärg om du skrapar ner skuggan i ett genomskinligt gloss.

Honung - Refill

Pris 111,20 kr

Honung är en matt, gulbrun ögonskugga med varma undertoner. Du kan använda den som ögonskugga, men den passar även som solpuder eller bronzer. Är du riktigt mörk i hyn kan du även använda den som matt highlighter! Använd med en puderborste, eller med en vanlig ögonskuggspensel.

Guld - Refill

Pris 111,20 kr

Guld är en sann guldfärgad, pressad skimmerskugga. Den går lika bra att använda som ögonskugga som till highlight. Applicera med en stor puderborste, en ögonskuggspensel eller en snedskuren pensel för mer precision. Refillen passar våra stora palettböcker, eller våra magnetiska paletter med sex...

Gräddkola - Refill

Pris 111,20 kr

Gräddkola är en mångsidig beige nyans med svagt gula undertoner. Den passar att använda som highlight för dig som är mellanmörk i hyn, och som bronzer eller solpuder på dig som är ljus. Du kan också givetvis använda den som vanlig ögonskugga också - framhäv locket eller lägg som ljus...

Valnöt - Refill

Pris 111,20 kr

Valnöt är en rödtonad mörkbrun som kan användas på ett multifunktionellt sätt - som ögonskugga, eyeliner eller läppfärg, och mycket mer. Den här refillen passar i alla våra paletter, utom mini-paletterna. Skuggans pan är magnetisk.

Sten - Refill

Pris 111,20 kr

Sten är en matt, grå skugga, perfekt att lägga i globlinjen eller över hela locket för mer dramatik. Skuggan kan även användas med vatten för en eyeliner, eller med läppglans som läppfärg. 

Saffran - Refill

Pris 111,20 kr

Saffran - En gulorange skugga perfekt som vanlig skugga, eller som matt highlight för dig med mörkare hy. I en smart magnetisk refill kan du flytta runt och byta ut dina skuggor när du vill. 

Russin - Refill

Pris 111,20 kr

Russin är en brun skugga med röd-violetta undertoner. Den gör sig utmärkt på locket för att ge mer intensitet, eller som läppfärg nedskrapad i ett läppglans.

Solkysst - Refill

Pris 111,20 kr

Solkysst är en mörk aprikostonad rouge som går mot brunt. Den går att använda både som ögonskugga och rouge, och passar dig som har mellanmörk hy. Använd som övergångsfärg i ögongloben, eller applicera på kinderna med cirkulära rörelser.

Vanilj - Refill

Pris 111,20 kr

Vanilj är en pressad ögonskugga i en ljus, gultonad färg. Den passar utmärkt att använda som matt highlight, men går också att använda som vanlig ögonskugga. Applicera med vanlig ögonskuggsborste, eller med en större puderborste.

Grädde - Refill

Pris 111,20 kr

Grädde är en matt highlight och ögonskugga i ljus beige. Använd på områden du vill framhäva, så som kindbenet, mitten av pannan, hakan och näsryggen. Du kan även använda den för att ljusa upp ögonen i inre vrån. Vill du ha extra färgintensitet vid applikation på locket - Spraya din pensel med...

Knäck - Refill

Pris 111,20 kr

Knäck är en mellanmörk brun skugga med något varma undertoner. Därför funkar den perfekt som solpuder eller till contouring för dig med varma toner i hyn. Använd med en skuggborste, contourpensel eller med en snedskuren pensel för precision under ögonen.

Kakao - Refill

Pris 111,20 kr

Kakao är en mörkbrun skugga som passar både som contour för dig med mörkare hy, som brynfärg eller som vanlig ögonskugga. Alla FÄRGs skuggor går dessutom att använda med vatten för att få eyeliner eller brynpomad i valfri färg.

Peppar - Refill

Pris 111,20 kr

Peppar är en kalltonad, mörkbrun skugga som fungerar lika bra till ögonmakeupen som till att fylla i ögonbrynen. Du kan även använda skuggan med lite vatten för mer intensitet!

Rimblomster - Refill

Pris 111,20 kr

Rimblomster är en mörkt lila nyans med grå inslag. Använd den på locket vid en sotning, eller med vatten för en unik eyeliner. Du kan även skrapa ner skuggan i ett läppglans för en intensiv läppfärg.

Brons - Refill

Pris 111,20 kr

Brons är en gulbrun, pressad ögonskugga med skimmer. Använd den som highlighter, eller på locket för extra intensitet till din ögonsminkning. Applicera med en ögonskuggspensel, en mindre puderborste eller en våt pensel för en metallisk effekt.

Antracit - Refill

Pris 111,20 kr

Antracit är en mörkgrå ögonskugga med matt finish. Använd den som den är, eller med vatten för mer intensitet.

Ametist - Refill

Pris 111,20 kr

Ametist är en dämpad, mörklila skugga med varma inslag. Använd den mitt på locket vid en sotning, eller i yttre kanten för större ögon och mer intensitet. 

Lakrits - Refill

Pris 111,20 kr

Lakrits är en sann kolsvart ögonskugga i smart magnetisk refill. Använd för att ge intensitet till ögonen, eller som eyeliner genom att doppa en tunn pensel i vatten innan du tar upp skugga.

Wing It - Gel Eyeliner,...

Pris 175,20 kr

Köp SVART VATTENFAST GEL LINER"Hållbarheten är kanske det absolut bästa med den här produkten – den är inte svår att tvätta av, men den sitter där den målats fram till det att du faktiskt vill." - Annahita på whinar.se"Jag har en sån här i min privata kollektion - ÄLSKAR denna!" - Margareta...

Äppelblom - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Äppelblom ger dig en ljus, persikorosa skugga med matt finish. Du kan ha den som en förstorande färg i mitten av ögonlocket, eller som en matt highlight på kindbenen - för dig med lite mer kall underton. Har du en lite blåaktig ton runt ögonen kan denna skugga även hjälpa till att neutralisera...

Aster - Ögonskugga & Rouge

Pris 151,20 kr

Aster är en klarrosa ögonskugga, perfekt att använda som detalj vid en ögonsminkning, eller som rouge. Använd med en mellanstor ögonskuggsborste eller med en rougepensel.

Grädde - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Grädde är en matt highlight och ögonskugga i ljus vitbeige. Använd på områden du vill framhäva, så som kindbenet, mitten av pannan, hakan och näsryggen. Vill du ha extra färgintensitet vid applikation på locket mixa färgen med Mixing Base.

Nyponros - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Nyponros är en knallrosa ögonskugga med hög pigmentering. Använd den vid en ögonsminkning, eller som rouge på dig med mörkare hy. Du kan även göra en grafisk eyeliner med skuggan, om du först har lite vatten på din pensel.

Vinteräpple - Rouge &...

Pris 151,20 kr

Vinteräpple är skuggan som ger dig en klarröd rouge och ögonskugga. Som rouge passar den extra bra till dig med mörk hy, men kan också användas på en ljusare hudton med lätthet på handen. Du kan självklart även använda den som vanlig ögonskugga. 

Ametist - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Ametist är en dämpad, mörklila skugga med varma inslag. Använd den mitt på locket vid en sotning, eller i yttre kanten för större ögon och mer intensitet. Eftersom lila är en kontrastfärg till gult så kan du med gulbruna/gulgröna ögon använda denna som en kontrastfärg för att få din gula ton att...

Antracit - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Antracit - En mörkgrå ögonskugga med matt finish. Använd den som den är för en grå, rökig sotning runt ögonen, eller mixad med Mixing Base för mer intensitet. 

Choklad - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Choklad är en något kallare mörkbrun skugga, perfekt att lägga i ytterkanten av ögat, eller som en suddad eyeliner. Applicera med en ögonskuggspensel, torr för skugga eller med lite vatten för extra färgintensitet som eyeliner.

Citron - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Citron är en klargul ögonskugga med hög pigmentering. Perfekt för dig som vågar dig på en färgglad skugga - Klä hela locket, eller bara en del. Mixa den med Mixing Base för extra intensitet.

Glögg - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Glögg är den perfekta roströda skuggan; perfekt som rouge på dig med mörk hudton, eller som ögonskugga vid en mörk sotning. Du kan även få en roströd eyeliner genom att spraya vatten på din eyelinerpensel innan du doppar den i skuggan.

Gräddkola - Ögonskugga,...

Pris 151,20 kr

Gräddkola är en mångsidig beige nyans med svagt gula undertoner. Den passar att använda som highlight för dig som är mellanmörk i hyn, och som bronzer eller solpuder på dig som är extremt ljus med gyllene underton. Är du mörk runt ögonen kan den också fungera i neutraliserande syfte. Du kan också...

Honung - Ögonskugga & Contour

Pris 151,20 kr

Honung är en matt, gulbrun ögonskugga med varma undertoner. Du kan använda den som ögonskugga, men passar även som solpuder eller bronzer. Är du riktigt mörk i hyn kan du även använda den som matt highlighter! Använd med en puderborste, eller med en vanlig ögonskuggspensel.

Kanel - Ögonskugga & Contour

Pris 29,00 kr

Kanel är en mörkare brun ögonskugga med matt finish. Den kan användas runt ögonen, eller som contourfärg på dig som har mellanmörk hy.

Knäck - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Knäck är en mellanmörk brun skugga med en aning kall underton. Därför funkar den perfekt som solpuder eller till contouring för dig med kalla toner i hyn. Använd med en skuggborste, contourpensel eller med en snedskuren pensel för precision under ögonen.

Lila Syrén - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Lila Syrén är en ljus, pastell-lila nyans med matt finish. Använd den över hela locket, eller som en detalj i din sminkning. Mixa den med vår Mixing Base för extra intensitet.

Lindblomma - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Lindblomma är en varmare mörkgrön skugga som blir matt på locket. Använd precis som den är, eller med vatten för en intensiv eyeliner. 

Nektarin - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Nektarin är en något mörkare rouge i aprikos, med svag orange underton. Använd som rouge, eller som en uppiggande ögonskugga på locket. Du kan även blanda alla våra skuggor med vatten för en ny eyeliner, eller för mer färgintensitet.

Nougat - Ögonskugga,...

Pris 151,20 kr

Nougat är en kall, gråbrun skugga som är perfekt att använda till contouring för dig med ljusare hudton eller som brynskugga för dig med blonda bryn. Som en av våra mest omtyckta skuggor i sortimentet någonsin blir den ett måste att ha i sminkväskan. Applicera torr, eller med lite vatten på...

Peppar - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Peppar är en kallare brun skugga, perfekt att använda för att fylla i ett par mörkare bryn - eller för att ge mer intensitet till ögonen. Använd torr, eller med en fuktad pensel för mer intensitet.

Platina - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Platina ger dig en ljusgrå ögonskugga med mycket pigment. Du kan använda den som den är över hela locket, eller med Mixing Base för mer färgintensitet.

Rimblomster - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Rimblomster är en ljust grålila nyans. Använd den på locket vid en sotning, eller med vatten för en unik eyeliner. Du kan även skrapa ner skuggan i ett läppglans för en intensiv läppfärg.

Ros - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Ros är en ljusrosa rouge och ögonskugga för dig med kallare underton i och blek hudton. Använd som rouge på kindäpplet och kindbenen, eller som en pop av färg på ögonlocket. Appliceras lättast med en rougeborste, eller en mindre ögonskuggsborste för mer precision.

Russin - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Russin är en brun skugga som har en svagt kallare ton. Den gör sig utmärkt på locket för att ge mer intensitet, eller som läppfärg mixad i ett läppglans.

Saffran - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Saffran är en varm, gultonad orange utan skimmer. Som highlight passar den dig med mörk hy och varmare undertoner, men den kan också användas som ögonskugga, eyeliner eller läppfärg - om du mixar ner skuggan i ett genomskinligt gloss. Applicera med en puderborste, eller en något mindre borste för...

Skiffer - Ögonskugga

Pris 31,20 kr

Skiffer är en matt, sann gråfärgad nyans. Använd som ljusaste färg i en klassisk sotning, eller enkel som den är. Du kan också skrapa ner skuggan i ett genomskinligt gloss för en unik läppfärg.

Solkysst - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Solkysst är en mörk aprikostonad rouge som går mot brunt. Den går att använda både som ögonskugga och rouge, och passar dig som har mellanmörk hy. Använd som övergångsfärg i ögongloben, eller applicera på kinderna med cirkulära rörelser.

Sten - Ögonskugga & Brynskugga

Pris 151,20 kr

Sten har en matt, grå finish med varm underton. Den kan användas som brynfärg på dig som har ljusare grått till vitt hår, eller som vanlig ögonskugga. Kommer i en burk med tillhörande lock.

Trollhassel - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Trollhassel är en klargrön ögonskugga som passar dina kreativa sminkningar. Applicera med en plattare ögonskuggsborste, eller med en mindre pensel för mer precision.

Tusensköna - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Tusensköna är en matt, ljusrosa skugga. Du kan använda den som den är över hela locket, i inre vrån av ögat eller på ansiktets högsta partier som en matt highlight. 

Vanilj - Ögonskugga & Matt...

Pris 151,20 kr

Vanilj är en pressad ögonskugga i en ljus, gultonad färg. Den passar utmärkt att använda som matt highlight, men går också att använda som vanlig ögonskugga. Applicera med vanlig ögonskuggsborste, eller med en större puderborste.

Vitsippa - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Vitsippa är en matt, kritvit ögonskugga. Den går även att använda som highlight på dig som är ljusare i hyn. Applicera med en platt ögonskuggsborste.

Kakao - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Kakao är en mörkbrun skugga som passar både som contour för dig med mörkare hy, som brynfärg eller som vanlig ögonskugga. Alla FÄRGs skuggor går dessutom att använda med vatten för att få eyeliner eller kunna teckna ögonbrynen i lite mer distinkt färg.

Kola - Ögonskugga & Contour

Pris 151,20 kr

Kola är en djup brun färg med röda undertoner. Använd den som vanlig ögonskugga, eller som bronzer om du är lite mörkare i hyn. Kola blir också en vacker läppfärg om du skrapar ner skuggan i ett genomskinligt gloss.

Lakrits - Ögonskugga & Torr...

Pris 151,20 kr

Lakrits är en svart, uppbyggbar skugga med mycket pigment. Klappa in pigmentet. Undvik att borsta på skuggan - då får du lätt nedfall.

Quartz - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Quartz är en pressad skimmerskugga i vitt, med svagt grågula undertoner. Använd den som vanlig ögonskugga eller som highlight. För extra intensitet, använd skuggan med lite vatten.

Brons - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Brons är en gulbrun, pressad ögonskugga med skimmer. Använd den som highlighter, eller på locket för extra intensitet till din ögonsminkning. Applicera med en ögonskuggspensel, en mindre puderborste eller en våt pensel för en metallisk effekt.

Guld - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Guld är en sann guldfärgad, pressad skimmerskugga. Den går lika bra att använda som ögonskugga och highlight. Applicera med en stor puderborste, en ögonskuggspensel eller en snedskuren pensel för mer precision.

Koppar - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Koppar är en varm, skimrig rödbrun färg. Den går att använda som highlight för dig med mörk hy, eller helt enkelt som vanlig ögonskugga. Du kan även använda våra skimmerskuggor med vatten för mer färgintensitet, eller om du vill skapa en metallisk eyeliner. 

The Cool Squad -...

Pris 239,20 kr

The Cool Squad är minivarianten på våra klassiska sexfärgspaletter och innehåller allt du behöver till din vardagliga ögonmakeup. I locket finns en spegel och paletten kommer även med en minivariant av våra veganska skuggborstar. The Cool Squad innehåller kallare skuggor, medan tvillingen The Hot...

  • Paket

The Hot Squad -...

Pris 239,20 kr

The Hot Squad är minivarianten på våra klassiska sexfärgspaletter och innehåller allt du behöver till din vardagliga ögonmakeup. I locket finns en spegel och paletten kommer även med en minivariant av våra veganska skuggborstar. The Hot Squad innehåller varmare skuggor, medan tvillingen The Cool...

  • Paket

Copper - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Copper är ett löst skimmerpigment i en sann kopparfärg. Pigmentet har varma röda och gula undertoner och blir därför en perfekt highlight till dig med mörk hy. Den kan också användas som vanlig ögonskugga, eller som läppfärg om den blandas med ett genomskinligt gloss. Mängd: 3g. Skimmerskugga i...

Bronze - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Bronze är ett bronsfärgat löst skimmerpigment med gula undertoner. Det går att använda som highlight för dig med medel till mörk hy, eller som vanlig ögonskugga. Applicera med en puderborste, eller en mindre ögonskuggsborste för mer precision. Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill...

Aubergine, mörk...

Pris 63,20 kr

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”Mixing Base” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du...

Extra Pearl -...

Pris 151,20 kr

Extra Pearl är en vit, skimrig ögonskugga och highlighter med mycket kall underton. Använd på den högsta punkten på kindbenet, i den inre vrån på ögat eller över hela locket för att få ögonen att poppa.  Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy...

Gold - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Gold är en sann guldfärgad nyans som kommer som löst puder. Den skiljer sig från Pure Gold då den är ljusare och mer neutral. Använd som highlight, i inre vrån för att ge din ögonmakeup ett lyft, eller som vanlig ögonskugga för en dramatisk look. Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du...

Golden Sand, beige ljusbrun...

Pris 151,20 kr

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”BASE” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du kan...

Grass, grön skimmerögonskugga

Pris 63,20 kr

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”BASE” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du kan...

Lilac Satin, lila...

Pris 63,20 kr

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”Mixing Base” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du...

Pear, ljusgrön...

Pris 63,20 kr

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”BASE” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du kan...

Pink Satin -...

Pris 151,20 kr

3g. Pink Satin är ett ljusrosa skimmerpigment som kan användas som både ögonskugga och highlight. Den rosa färgen kan byggas upp på ögonlocket, eller hållas mer diskret på kindbenet. Skimret är löst och kommer i en burk med skyddande skiva. 

Purple Satin, ljuslila...

Pris 63,20 kr

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”BASE” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du kan...

Burgundy, vinröd...

Pris 151,20 kr

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”Mixing Base” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du...

Black Metallic,...

Pris 63,20 kr

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”Mixing Base” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du...

Golden Brown, brun...

Pris 151,20 kr

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”Mixing Base” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du...

Swirl - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Swirl är en fantastisk highlighterfärg för dig med kalla undertoner. Det är ett löst skimmerpigment i beige med silvertoner. Pigmentet går att använda som vanlig ögonskugga, highlighter eller och läppfärg mixad med något av våra läppglans.  Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha...

Pure Gold - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Pure Gold är det skimrigaste av guldpigment. Den skiljer sig från Gold då den är något mörkare och gulare. Använd som highlight eller i inre vrån på ögat för att ge din sminkning ett lyft. Applicera med en ögonskuggspensel eller en stor puderborste. För att undvika nedfall, slå av borsten innan...

Antique Gold, guldig...

Pris 151,20 kr

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”Mixing Base” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du...

Bubbly - bästa Highlightern...

Pris 151,20 kr

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”Mixing Base” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du...