Mindre Paletter

I en mindre palett får du fyra, multifunktionella skuggor med tillhörande pensel i en smart minipalett. Skuggorna i de här paletterna är något mindre än i våra vanliga paletter, men har samma oslagbara formula. Precis som övriga produkter i vårt sortiment så passar skuggorna alla hudtoner, men här får du tillfälle att välja mellan varma och kalla toner utefter det du tycker bäst om. Paletterna kommer även med mindre refills så att du lätt kan ersätta de skuggor som tar slut.

Mindre Paletter

  • View

Aktiva filter

New

Lemon Palette

239,20 kr
A pop of colour! Den citrongula skuggan ihop med de klassiska bruna tonerna ger din makeup det där lilla extra.

The Cool Squad - Ögonskuggspalett i kalla toner

239,20 kr
The Cool Squad är minivarianten på våra klassiska sexfärgspaletter och innehåller allt du behöver till din vardagliga ögonmakeup. I locket finns en spegel och paletten kommer även med en minivariant av våra veganska skuggborstar. The Cool Squad innehåller kallare skuggor, medan tvillingen The Hot Squad innehåller varma toner.
I paletten ingår skuggorna Cedar, Apel, Fjällsippa, Choklad.

The Hot Squad - Ögonskuggspalett i varma toner

239,20 kr
The Hot Squad är minivarianten på våra klassiska sexfärgspaletter och innehåller allt du behöver till din vardagliga ögonmakeup. I locket finns en spegel och paletten kommer även med en minivariant av våra veganska skuggborstar. The Hot Squad innehåller varmare skuggor, medan tvillingen The Cool Squad innehåller kalla toner.
I paletten ingår skuggorna Brons, Camelia, Grädde, Valnöt.