Filtrera på

Presentkort - Makeupkurser

Här kan du köpa presentkort på våra olika makeupkurser som hålls i Stockholm, Göteborg och i Malmö. På köpet får du med en fin presentkartong och ett läppglans. 

Presentkort - Makeupkurser

  • View
Active filters

Makeupkurs 60 min - Presentkort

556,00 kr

Perfekta presenten till sambon, flickvännen eller kompisen!
Köp ett presentkort på kursen för kvinnan som behöver eller vill få tips om hur hon ska använda makeup för att framhäva sina bästa drag.

I priset ingår presentkortet, en presentkartong och ett läppglans värt 99kr. Presentkortet funkar både för kursen Make Up Your Look och Mature Beauty för åldersgruppen 40+. Åldersgräns 15 år.

Speciellt utvald foundation ingår i priset.

Lilla makeupsk. - 3h 15 min - Presentkort

1 436,00 kr

Presentkort på Lilla Makeupskolan är den ultimata presenten till den som brinner för smink!

Kursbeskrivning: Lilla makeupskolan är bästa makeupkursen för dig som vill lära dig massor om makeup för egen skull. Ta med tjejgänget och boka en halvdag på helgen hos oss på FÄRG eller som kvällsaktivitet på en veckodag. Ni blir väl omhändertagna av vår makeuplärare och får djupdyka ner i kunskapen runt foundation, ögonskuggor, highlight, contour och läppstift. Läraren kommer både att visa hur ni gör och samtidigt får ni, med lärarens hjälp, testa själva så att ni verkligen lär er på riktigt hur det ska göras. Åldersgräns 15 år.

Utvalda produkter för 647kr ingår