PENSLAR & TILLBEHÖR

Oavsett om du sminkar dig till vardags eller är en professionell makeupartist så har vi tillbehören för dig. I den här kategorin hittar du nya sminkborstar, förvaring till ditt smink och bra-och-ha-saker till ditt kit. Välj mellan att bygga upp din samling sminkborstar gradvis med lösa penslar, eller välj ett komplett penselset!* Vi erbjuder även diverse tillbehör så som pennvässare, pincetter, sminkväskor och mycket mer.*Majoriteten av sminkborstarna i vårt sortiment är syntetiska, veganska och cruelty free. Vi på FÄRG jobbar aktivt med att göra alla våra produkter veganska, och kommer därför endast att erbjuda undantag till regeln så länge lagret räcker. Vid frågor om våra produkter, tveka inte att kontakta oss.

Det finns 25 produkter.

Visar 1-25 av 25 objekt

Aktiva filter

Mascaraborste i storpack,...

Pris 239,20 kr

En rollerborste i storpack som är oumbärlig när det gäller att hålla på hygienen och inte sprida ögonsjukdomar när du använder en mascara till flera olika personer. Perfekt också för att minimera klumprisken" när du applicerar en krämigare mascara. Den gula färgen på borsten gör det också extra...

Veganskt penselkit för...

Pris 396,00 kr

Veganskt penselkit till fantastiskt pris!  FÄRGs borstar är tillverkade för hand med material utav bästa kvalitet för lång livslängd och perfekt applicering. 

  • Paket