Rouge

Rouge ger din hud en naturlig och hälsosam rodnad, och framhäver dina kindben. Rougefärger går oftast i rött och rosa, men i vårt sortiment finns allt från den klassiska äppelröda till persikorosa, korall- och rostrött. Du är garanterad att hitta en färg som passar dig och om du tycker det är svårt - se på dina läppar! Oftast smickrar en rouge som har en liknande ton som din naturliga läppfärg. Applicera rouge med en rougeborste i lätta, cirkulerande rörelser.

Det finns 12 produkter.

Visar 1-12 av 12 objekt

Aktiva filter

Ros - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Ros är en ljusrosa rouge och ögonskugga för dig med kallare underton i och blek hudton. Använd som rouge på kindäpplet och kindbenen, eller som en pop av färg på ögonlocket. Appliceras lättast med en rougeborste, eller en mindre ögonskuggsborste för mer precision.

Linnea - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Linnea är en kallare rouge och ögonskugga i rosa. Du kan använda den som vanlig ögonskugga, eller applicera med en större borste för en uppfriskande och naturlig rodnad. 

Persika - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Persika är en rosa rouge och ögonskugga med något varmare undertoner. Den kan därför passa dig som är neutral och lite varmare i undertonen. Applicera med en rougeborste. Mixa med Mixing Base för att skapa ett cremerouge.

Aprikos - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Aprikos har en rosa ton och ger dig en naturlig rodnad i korall. Den är varm och passar dig med gulare underton i huden. Du kan även använda färgen som ögonskugga - på locket eller som övergång från en mörkare färg.

Rodnad - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Rodnad ger dig värmen tillbaka med undertoner i orange och svag rosa. Applicera med en rougeborste eller större puderborste för ett mjukare intryck. 

Nykär - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Nykär ger dig en naturlig rodnad i orangerosa koralltoner. Den passar dig med ljusare hudton med varmare undertoner. Använd som övergångsskugga på locket, eller applicera med rougeborste på kindäpplet. 

Pirrig - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Pirrig är en korallrosa rouge med varmare undertoner. Den är något mörkare än Nykär, och något mer rosa än Rodnad. Använd med rougeborste i cirkulära rörelser på kindbenen och kindäpplet.

Nektarin - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Nektarin är en något mörkare rouge i aprikos, med svag orange underton. Använd som rouge, eller som en uppiggande ögonskugga på locket. Du kan även blanda alla våra skuggor med vatten för en ny eyeliner, eller för mer färgintensitet.

Förälskad - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Förälskad är en lite mörkare rouge och ögonskugga i aprikoston. Den har en varmare underton och passar de flesta med mellamörk hudton. Använd med rougeborste i cirkulära rörelser och lätthet på handen. Om färgen blir för intensiv, använd en ren pensel och svep bort lite pigmentering.

Solkysst - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Solkysst är en mörk aprikostonad rouge som går mot brunt. Den går att använda både som ögonskugga och rouge, och passar dig som har mellanmörk hy. Använd som övergångsfärg i ögongloben, eller applicera på kinderna med cirkulära rörelser.

Glögg - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Glögg är den perfekta roströda skuggan; perfekt som rouge på dig med mörk hudton, eller som ögonskugga vid en mörk sotning. Du kan även få en roströd eyeliner genom att spraya vatten på din eyelinerpensel innan du doppar den i skuggan.

Vinteräpple - Rouge &...

Pris 151,20 kr

Vinteräpple är skuggan som ger dig en klarröd rouge och ögonskugga. Som rouge passar den extra bra till dig med mörk hy, men kan också användas på en ljusare hudton med lätthet på handen. Du kan självklart även använda den som vanlig ögonskugga.