Highlight & Strobing

En highlighter används främst för att toppa din contour, rouge och bronzer. Den appliceras på den högsta punkten på ditt kindben, i mitten av pannan, på näsryggen och ibland hakan, beroende på vad du vill ska sticka ut. Färgen ska vara ljusare än din naturliga hudton och kan vara antingen matt eller skimrig. I vårt sortiment finns pressade highlighters i både matta och skimriga versioner, samt lösa skimmerpigment för dig som vill ha extra glow.

Highlight & Strobing

  • View

Aktiva filter

Guld - Skimmerskugga & Highlighter

143,20 kr
Guld är en sann guldfärgad, pressad skimmerskugga. Den går lika bra att använda som ögonskugga och highlight. Applicera med en stor puderborste, en ögonskuggspensel eller en snedskuren pensel för mer precision.

Grädde - Ögonskugga & Highlight

143,20 kr
Grädde är en matt highlight och ögonskugga i ljus beige. Använd på områden du vill framhäva, så som kindbenet, mitten av pannan, hakan och näsryggen. Vill du ha extra färgintensitet vid applikation på locket, spraya din pensel med lite vatten.

Gräddkola - Ögonskugga, Highlight & Bronzer

143,20 kr
Gräddkola är en mångsidig beige nyans med svagt gula undertoner. Den passar att använda som highlight för dig som är mellanmörk i hyn, och som bronzer eller solpuder på dig som är ljus. Du kan också givetvis använda den som vanlig ögonskugga också - framhäv locket eller lägg som ljus övergångsfärg i globlinjen. 

Saffran - Ögonskugga & Highlight

143,20 kr
Saffran är en varm, gultonad orange utan skimmer. Som highlight passar den dig med mörk hy och varmare undertoner, men den kan också användas som ögonskugga, eyeliner eller läppfärg, om du skrapar ner skuggan i ett genomskinligt gloss. Applicera med en puderborste, eller en något mindre borste för precision.

Vanilj - Ögonskugga & Matt Highlight

143,20 kr
Vanilj är en pressad ögonskugga i en ljus, gultonad färg. Den passar utmärkt att använda som matt highlight, men går också att använda som vanlig ögonskugga. Applicera med vanlig ögonskuggsborste, eller med en större puderborste.

Koppar - Skimmerskugga & Highlight

143,20 kr
Koppar är en varm, skimrig rödbrun färg. Den går att använda som highlight för dig med mörk hy, eller helt enkelt som vanlig ögonskugga. Du kan även använda våra skimmerskuggor med vatten för mer färgintensitet, eller om du vill skapa en metallisk eyeliner. 

Bronze - Skimmerpigment, Ögonskugga & Highlight

135,20 kr

3,5g

Bronze är ett bronsfärgat löst skimmerpigment med gula undertoner. Det går att använda som highlight för dig med medel till mörk hy, eller som vanlig ögonskugga. Applicera med en puderborste, eller en mindre ögonskuggsborste för mer precision.

Copper - Skimmerpigment, Ögonskugga & Highlight

135,20 kr
Copper är ett löst skimmerpigment i en sann kopparfärg. Pigmentet har varma röda och gula undertoner och blir därför en perfekt highlight till dig med mörk hy. Den kan också användas som vanlig ögonskugga, eller som läppfärg om den blandas med ett genomskinligt gloss.