Färgprover

Osäker på vilken nyans du behöver, eller på om formulan passar dig? Inga problem - nedan hittar du färgprover på våra foundations och concealers så att du kan vara säker på vilken som är just din match.

Färgprover

  • View

Aktiva filter

Cream - Cremefoundation - Färgprov

25,60 kr
Om du har svårt att hitta en foundationfärg som är ljus nog så är Cream rätt match för dig. Med neutral underton blir den en go-to, oavsett om du behöver ljusa upp en befintlig foundation, eller använda den på ljusare hud. Den här färgen fungerar utmärkt att använda tillsammans med både varma och kalla nyanser, då den neutraliserar och dämpar den underton som redan finns.

Caramel - Cremefoundation - Färgprov

25,60 kr
Caramel är en rosatonad, kallare foundation. Med sin ljusa persikotonade nyans kan den användas både för att täcka mörka områden runt ögonen, eller appliceras ensam på dig med kall underton på huden.

Vanilla - Cremefoundation - Färgprov

25,60 kr
Vanilla är en ljust gul färg. Den passar perfekt att korrigera lilatonade områden med, som exempelvis under ögonen, men du kan också använda den som mixfärg för att få en varmare underton på din foundation.

Almond - Cremefoundation - Färgprov

25,60 kr
Almond är Cream’s mörkare syster och är en helt neutral färg utan underton. Den här färgen går utmärkt att använda på dig som inte drar för mycket åt varken gult eller rosa, men kan också blandas med en befintlig foundation för att göra den mindre gul/rosa.

Toffee - Cremefoundation - Färgprov

25,60 kr
Toffee är en så kallad mixfärg som går bra att blanda med övriga basfärger för att få en mer gyllene färg. Den har en väldigt gul underton och kan bli ganska stark på egen hand, vilket är varför vi främst använder den för att korrigera övriga färger.