Filtrera på

Färgprover

Osäker på vilken nyans du behöver, eller på om formulan passar dig? Inga problem - nedan hittar du färgprover på våra foundations och concealers så att du kan vara säker på vilken som är just din match.

Färgprover

  • View
Active filters

Mint Green - Concealer - Färgprov

25,60 kr
Mint Green är en concealer med gröna undertoner som effektivt döljer rodnad och andra röda partier i ansiktet. Den kan användas som den är, eller blandas ner i din vanliga foundation.

Ginger Yellow - Färgprov

25,60 kr
Ginger Yellow är en mellanmörk, gultonad concealer. Använd den för att täcka synliga lila blodkärl, eller mörka ringar under ögonen som drar åt lila. 

Peachy Orange - Concealer - Färgprov

25,60 kr
Peachy Orange är en aprikosfärgad concealer som ljusar upp och effektivt täcker mörka ringar under ögonen. Du kan använda den som den är, eller blanda den i din befintliga foundation.

Cream - Cremefoundation - Färgprov

25,60 kr
Om du har svårt att hitta en foundationfärg som är ljus nog så är Cream rätt match för dig. Med neutral underton blir den en go-to, oavsett om du behöver ljusa upp en befintlig foundation, eller använda den på ljusare hud. Den här färgen fungerar utmärkt att använda tillsammans med både varma och kalla nyanser, då den neutraliserar och dämpar den underton som redan finns.

Caramel - Cremefoundation - Färgprov

25,60 kr
Caramel är en rosatonad, kallare foundation. Med sin ljusa persikotonade nyans kan den användas både för att täcka mörka områden runt ögonen, eller appliceras ensam på dig med kall underton på huden.

Almond - Cremefoundation - Färgprov

25,60 kr
Almond är Cream’s mörkare syster och är en helt neutral färg utan underton. Den här färgen går utmärkt att använda på dig som inte drar för mycket åt varken gult eller rosa, men kan också blandas med en befintlig foundation för att göra den mindre gul/rosa.