CONTOUR & ROUGE

Contouring och rouge används för att ge tillbaka ansiktet sina naturliga skuggor och färger. Din contour kan placeras under kindbenen, vid käkbenet, vid tinningen och runt pannan. Rouge appliceras på kindäpplet eller något ovanför din contour på kindbenen, och highlight i mitten av ansiktet på de områden du vill ska sticka ut lite extra. Med olika tekniker kan du använda dessa för att framhäva dragen i ditt ansikte och ge din sminkning mer liv.
Nedan hittar du färdiga paletter med allt du behöver för contour, highlight och rouge, speciellt framtagna för olika hudtoner. Du hittar också singelskuggor och refiller om någon av färgerna i din palett skulle ta slut.

Det finns 63 produkter.

Visar 1-63 av 63 objekt

Aktiva filter

Linnea - Refill

Pris 111,20 kr

Linnea är en kallare rouge och ögonskugga i rosa. Du kan använda den som vanlig ögonskugga, eller applicera med en större borste för en uppfriskande och naturlig rodnad. 

Nykär - Refill

Pris 111,20 kr

Nykär ger dig en naturlig rodnad i orangerosa koralltoner. Den passar dig med ljusare hudton med varmare undertoner. Använd som övergångsskugga på locket, eller applicera med rougeborste på kindäpplet. 

Ros - Refill

Pris 111,20 kr

Ros är en ljusrosa rouge och ögonskugga för dig med kallare underton i huden. Använd som rouge på kindäpplet och kindbenen, eller som en pop av färg på ögonlocket. Appliceras lättast med en rougeborste, eller en mindre ögonskuggsborste för mer precision.

Persika - Refill

Pris 111,20 kr

Persika är en rosa rouge och ögonskugga med något varmare undertoner. Den kan därför passa både dig med kall underton, samt dig som är neutral och lite varmare. Applicera med en rougeborste eller med en stor kabukiborste för ett mjukare intryck. 

Koppar - Refill

Pris 111,20 kr

Koppar är en varm, skimrig rödbrun färg. Den går att använda som highlight för dig med mörk hy, eller helt enkelt som vanlig ögonskugga. Du kan även använda våra skimmerskuggor med vatten för mer färgintensitet, eller om du vill skapa en metallisk eyeliner. 

Kola - Refill

Pris 111,20 kr

Kola är en djup brun färg med röda undertoner. Använd den som vanlig ögonskugga, eller som bronzer om du är lite mörkare i hyn. Kola blir också en vacker läppfärg om du skrapar ner skuggan i ett genomskinligt gloss.

Honung - Refill

Pris 111,20 kr

Honung är en matt, gulbrun ögonskugga med varma undertoner. Du kan använda den som ögonskugga, men den passar även som solpuder eller bronzer. Är du riktigt mörk i hyn kan du även använda den som matt highlighter! Använd med en puderborste, eller med en vanlig ögonskuggspensel.

Guld - Refill

Pris 111,20 kr

Guld är en sann guldfärgad, pressad skimmerskugga. Den går lika bra att använda som ögonskugga som till highlight. Applicera med en stor puderborste, en ögonskuggspensel eller en snedskuren pensel för mer precision. Refillen passar våra stora palettböcker, eller våra magnetiska paletter med sex...

Gräddkola - Refill

Pris 111,20 kr

Gräddkola är en mångsidig beige nyans med svagt gula undertoner. Den passar att använda som highlight för dig som är mellanmörk i hyn, och som bronzer eller solpuder på dig som är ljus. Du kan också givetvis använda den som vanlig ögonskugga också - framhäv locket eller lägg som ljus...

Saffran - Refill

Pris 111,20 kr

Saffran - En gulorange skugga perfekt som vanlig skugga, eller som matt highlight för dig med mörkare hy. I en smart magnetisk refill kan du flytta runt och byta ut dina skuggor när du vill. 

Russin - Refill

Pris 111,20 kr

Russin är en brun skugga med röd-violetta undertoner. Den gör sig utmärkt på locket för att ge mer intensitet, eller som läppfärg nedskrapad i ett läppglans.

Solkysst - Refill

Pris 111,20 kr

Solkysst är en mörk aprikostonad rouge som går mot brunt. Den går att använda både som ögonskugga och rouge, och passar dig som har mellanmörk hy. Använd som övergångsfärg i ögongloben, eller applicera på kinderna med cirkulära rörelser.

Vanilj - Refill

Pris 111,20 kr

Vanilj är en pressad ögonskugga i en ljus, gultonad färg. Den passar utmärkt att använda som matt highlight, men går också att använda som vanlig ögonskugga. Applicera med vanlig ögonskuggsborste, eller med en större puderborste.

Nektarin - Refill

Pris 111,20 kr

Nektarin är en något mörkare rouge i aprikos, med svag orange underton. Använd som rouge, eller som en uppiggande ögonskugga på locket. Du kan även blanda alla våra skuggor med vatten för en ny eyeliner, eller för mer färgintensitet.

Grädde - Refill

Pris 111,20 kr

Grädde är en matt highlight och ögonskugga i ljus beige. Använd på områden du vill framhäva, så som kindbenet, mitten av pannan, hakan och näsryggen. Du kan även använda den för att ljusa upp ögonen i inre vrån. Vill du ha extra färgintensitet vid applikation på locket - Spraya din pensel med...

Vinteräpple - Refill

Pris 111,20 kr

Vinteräpple ger dig en klarröd rouge och ögonskugga. Som rouge passar den extra bra till dig med mörk hy, men kan också användas på en ljusare hudton med lätthet på handen. Du kan självklart även använda den som vanlig ögonskugga. 

Glögg - Refill

Pris 111,20 kr

Glögg är den perfekta roströda skuggan; den passar som rouge på dig med mörk hudton, eller som ögonskugga vid en mörk sotning. Du kan även få en roströd eyeliner genom att spraya vatten på din eyelinerpensel innan du doppar den i skuggan.

Knäck - Refill

Pris 111,20 kr

Knäck är en mellanmörk brun skugga med något varma undertoner. Därför funkar den perfekt som solpuder eller till contouring för dig med varma toner i hyn. Använd med en skuggborste, contourpensel eller med en snedskuren pensel för precision under ögonen.

Brons - Refill

Pris 111,20 kr

Brons är en gulbrun, pressad ögonskugga med skimmer. Använd den som highlighter, eller på locket för extra intensitet till din ögonsminkning. Applicera med en ögonskuggspensel, en mindre puderborste eller en våt pensel för en metallisk effekt.

Aprikos - Refill

Pris 111,20 kr

Aprikos har en rosa ton och ger dig en naturlig rodnad i korall. Den är varm och passar dig med gulare underton i huden. Du kan även använda färgen som ögonskugga - på locket eller som övergång från en mörkare färg.

Rodnad - Refill

Pris 111,20 kr

Rodnad ger dig värmen tillbaka med undertoner i orange och svag rosa. Applicera med en rougeborste eller större puderborste för ett mjukare intryck. 

Pirrig - Refill

Pris 111,20 kr

Pirrig är en korallrosa rouge med varmare undertoner. Den är något mörkare än Nykär, och något mer rosa än Rodnad. Använd med rougeborste i cirkulära rörelser på kindbenen och kindäpplet.

Förälskad - Refill

Pris 111,20 kr

Förälskad är en lite mörkare rouge och ögonskugga i aprikoston. Den har en varmare underton och passar de flesta med mellamörk hudton. Använd med rougeborste i cirkulära rörelser och lätthet på handen. Om färgen blir för intensiv, använd en ren pensel och svep bort lite pigmentering.

Aprikos - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Aprikos har en rosa ton och ger dig en naturlig rodnad i korall. Den är varm och passar dig med gulare underton i huden. Du kan även använda färgen som ögonskugga - på locket eller som övergång från en mörkare färg.

Grädde - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Grädde är en matt highlight och ögonskugga i ljus vitbeige. Använd på områden du vill framhäva, så som kindbenet, mitten av pannan, hakan och näsryggen. Vill du ha extra färgintensitet vid applikation på locket mixa färgen med Mixing Base.

Linnea - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Linnea är en kallare rouge och ögonskugga i rosa. Du kan använda den som vanlig ögonskugga, eller applicera med en större borste för en uppfriskande och naturlig rodnad. 

Persika - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Persika är en rosa rouge och ögonskugga med något varmare undertoner. Den kan därför passa dig som är neutral och lite varmare i undertonen. Applicera med en rougeborste. Mixa med Mixing Base för att skapa ett cremerouge.

Vinteräpple - Rouge &...

Pris 151,20 kr

Vinteräpple är skuggan som ger dig en klarröd rouge och ögonskugga. Som rouge passar den extra bra till dig med mörk hy, men kan också användas på en ljusare hudton med lätthet på handen. Du kan självklart även använda den som vanlig ögonskugga. 

Glögg - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Glögg är den perfekta roströda skuggan; perfekt som rouge på dig med mörk hudton, eller som ögonskugga vid en mörk sotning. Du kan även få en roströd eyeliner genom att spraya vatten på din eyelinerpensel innan du doppar den i skuggan.

Gräddkola - Ögonskugga,...

Pris 151,20 kr

Gräddkola är en mångsidig beige nyans med svagt gula undertoner. Den passar att använda som highlight för dig som är mellanmörk i hyn, och som bronzer eller solpuder på dig som är extremt ljus med gyllene underton. Är du mörk runt ögonen kan den också fungera i neutraliserande syfte. Du kan också...

Honung - Ögonskugga & Contour

Pris 151,20 kr

Honung är en matt, gulbrun ögonskugga med varma undertoner. Du kan använda den som ögonskugga, men passar även som solpuder eller bronzer. Är du riktigt mörk i hyn kan du även använda den som matt highlighter! Använd med en puderborste, eller med en vanlig ögonskuggspensel.

Knäck - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Knäck är en mellanmörk brun skugga med en aning kall underton. Därför funkar den perfekt som solpuder eller till contouring för dig med kalla toner i hyn. Använd med en skuggborste, contourpensel eller med en snedskuren pensel för precision under ögonen.

Nektarin - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Nektarin är en något mörkare rouge i aprikos, med svag orange underton. Använd som rouge, eller som en uppiggande ögonskugga på locket. Du kan även blanda alla våra skuggor med vatten för en ny eyeliner, eller för mer färgintensitet.

Nougat - Ögonskugga,...

Pris 151,20 kr

Nougat är en kall, gråbrun skugga som är perfekt att använda till contouring för dig med ljusare hudton eller som brynskugga för dig med blonda bryn. Som en av våra mest omtyckta skuggor i sortimentet någonsin blir den ett måste att ha i sminkväskan. Applicera torr, eller med lite vatten på...

Ros - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Ros är en ljusrosa rouge och ögonskugga för dig med kallare underton i och blek hudton. Använd som rouge på kindäpplet och kindbenen, eller som en pop av färg på ögonlocket. Appliceras lättast med en rougeborste, eller en mindre ögonskuggsborste för mer precision.

Russin - Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Russin är en brun skugga som har en svagt kallare ton. Den gör sig utmärkt på locket för att ge mer intensitet, eller som läppfärg mixad i ett läppglans.

Saffran - Ögonskugga &...

Pris 151,20 kr

Saffran är en varm, gultonad orange utan skimmer. Som highlight passar den dig med mörk hy och varmare undertoner, men den kan också användas som ögonskugga, eyeliner eller läppfärg - om du mixar ner skuggan i ett genomskinligt gloss. Applicera med en puderborste, eller en något mindre borste för...

Solkysst - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Solkysst är en mörk aprikostonad rouge som går mot brunt. Den går att använda både som ögonskugga och rouge, och passar dig som har mellanmörk hy. Använd som övergångsfärg i ögongloben, eller applicera på kinderna med cirkulära rörelser.

Vanilj - Ögonskugga & Matt...

Pris 151,20 kr

Vanilj är en pressad ögonskugga i en ljus, gultonad färg. Den passar utmärkt att använda som matt highlight, men går också att använda som vanlig ögonskugga. Applicera med vanlig ögonskuggsborste, eller med en större puderborste.

Kakao - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Kakao är en mörkbrun skugga som passar både som contour för dig med mörkare hy, som brynfärg eller som vanlig ögonskugga. Alla FÄRGs skuggor går dessutom att använda med vatten för att få eyeliner eller kunna teckna ögonbrynen i lite mer distinkt färg.

Quartz - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Quartz är en pressad skimmerskugga i vitt, med svagt grågula undertoner. Använd den som vanlig ögonskugga eller som highlight. För extra intensitet, använd skuggan med lite vatten.

Brons - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Brons är en gulbrun, pressad ögonskugga med skimmer. Använd den som highlighter, eller på locket för extra intensitet till din ögonsminkning. Applicera med en ögonskuggspensel, en mindre puderborste eller en våt pensel för en metallisk effekt.

Guld - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Guld är en sann guldfärgad, pressad skimmerskugga. Den går lika bra att använda som ögonskugga och highlight. Applicera med en stor puderborste, en ögonskuggspensel eller en snedskuren pensel för mer precision.

Koppar - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Koppar är en varm, skimrig rödbrun färg. Den går att använda som highlight för dig med mörk hy, eller helt enkelt som vanlig ögonskugga. Du kan även använda våra skimmerskuggor med vatten för mer färgintensitet, eller om du vill skapa en metallisk eyeliner. 

Bronze - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Bronze är ett bronsfärgat löst skimmerpigment med gula undertoner. Det går att använda som highlight för dig med medel till mörk hy, eller som vanlig ögonskugga. Applicera med en puderborste, eller en mindre ögonskuggsborste för mer precision. Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill...

Copper - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Copper är ett löst skimmerpigment i en sann kopparfärg. Pigmentet har varma röda och gula undertoner och blir därför en perfekt highlight till dig med mörk hy. Den kan också användas som vanlig ögonskugga, eller som läppfärg om den blandas med ett genomskinligt gloss. Mängd: 3g. Skimmerskugga i...

Extra Pearl -...

Pris 151,20 kr

Extra Pearl är en vit, skimrig ögonskugga och highlighter med mycket kall underton. Använd på den högsta punkten på kindbenet, i den inre vrån på ögat eller över hela locket för att få ögonen att poppa.  Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy...

Gold - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Gold är en sann guldfärgad nyans som kommer som löst puder. Den skiljer sig från Pure Gold då den är ljusare och mer neutral. Använd som highlight, i inre vrån för att ge din ögonmakeup ett lyft, eller som vanlig ögonskugga för en dramatisk look. Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du...

Pink Satin -...

Pris 151,20 kr

3g. Pink Satin är ett ljusrosa skimmerpigment som kan användas som både ögonskugga och highlight. Den rosa färgen kan byggas upp på ögonlocket, eller hållas mer diskret på kindbenet. Skimret är löst och kommer i en burk med skyddande skiva. 

Swirl - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Swirl är en fantastisk highlighterfärg för dig med kalla undertoner. Det är ett löst skimmerpigment i beige med silvertoner. Pigmentet går att använda som vanlig ögonskugga, highlighter eller och läppfärg mixad med något av våra läppglans.  Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha...

Pure Gold - Skimmerpigment,...

Pris 151,20 kr

Pure Gold är det skimrigaste av guldpigment. Den skiljer sig från Gold då den är något mörkare och gulare. Använd som highlight eller i inre vrån på ögat för att ge din sminkning ett lyft. Applicera med en ögonskuggspensel eller en stor puderborste. För att undvika nedfall, slå av borsten innan...

Bubbly - bästa Highlightern...

Pris 151,20 kr

Mängd: 3g. Skimmerskugga i löspuderform. Om du vill ha en extrem metallic look eller glossy lids och inte bara en skön skimmerkänsla så tar du den färg du vill ha och blandar ihop den med FÄRGs genomskinliga produkt ”Mixing Base” . Då får du plötsligt en krämskugga med all extra färgintensitet du...

Pirrig - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Pirrig är en korallrosa rouge med varmare undertoner. Den är något mörkare än Nykär, och något mer rosa än Rodnad. Använd med rougeborste i cirkulära rörelser på kindbenen och kindäpplet.

Rodnad - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Rodnad ger dig värmen tillbaka med undertoner i orange och svag rosa. Applicera med en rougeborste eller större puderborste för ett mjukare intryck. 

Nykär - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Nykär ger dig en naturlig rodnad i orangerosa koralltoner. Den passar dig med ljusare hudton med varmare undertoner. Använd som övergångsskugga på locket, eller applicera med rougeborste på kindäpplet. 

Förälskad - Rouge & Ögonskugga

Pris 151,20 kr

Förälskad är en lite mörkare rouge och ögonskugga i aprikoston. Den har en varmare underton och passar de flesta med mellamörk hudton. Använd med rougeborste i cirkulära rörelser och lätthet på handen. Om färgen blir för intensiv, använd en ren pensel och svep bort lite pigmentering.

Bark - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Bark är en gråbrun ögonskugga som har lite varmare undertoner än till exempel Nougat som ligger inom samma färgskala. Du kan använda den som ögonskugga, contourfärg eller som brynfärg. Applicera torr, eller doppa din pensel i vatten för mer intensitet till bryn och eyeliner.

Sand - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Sand är en kall, gråbrun ögonskugga. Kallare än Nougat, och Bark som ligger inom samma färgton. Den kan användas precis som den är runt ögonen, men fungerar även utmärkt som contourfärg och brynskugga för dig som är lite ljusare. Applicera med en fluffig ögonskuggsborste, contourpensel eller...

Camelia - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Camelia är en varm, ljus highlighter som går i champagne-toner. Använd den på locket, som highlighter och med vatten för extra intensitet.

Apel - Skimmerskugga &...

Pris 151,20 kr

Apel passar de allra flesta ljusare hudtoner som highlight, och på alla som skimmerskugga! Den har en lite kallare underton och ger ett härligt glow.

MEDIUM NUDE - Contour &...

Pris 479,20 kr

Contourpaletten Medium Nude är en nudepalett speciellt framtagen för dig med mellanmörk hy. Paletten kommer med sex matta och skimriga färger för contouring, bronzer, highlight och rouge. Nude har inte bara en färg!Läs mer om färgerna i beskrivningen nedan!

  • Paket

PALE NUDE - Contour &...

Pris 479,20 kr

Contourpaletten Light Nude är en nudepalett anpassad för dig med ljus hy. Paletten kommer komplett med färger för contouring, bronzer och highlight. Get glowing och rama in ditt ansikte med sex underbara nyanser. Läs mer om färgerna i beskrivningen nedan.

  • Paket

DEEP NUDE - Contour &...

Pris 479,20 kr

Contourpaletten Dark Nude är en nudepalett speciellt anpassad för dig med mörk hy. Paletten kommer komplett med färger för contouring, bronzer, highlight och även lite varmare färger som kan användas som blush. Make that melanin pop! 

  • Paket