Contour

Contouring är ett samlingsnamn för contour och bronzer. Med olika contouring-tekniker kan du framhäva de drag du tycker bäst om hos dig själv, samt ge ansiktet tillbaka djupet som ofta försvinner när du applicerar en foundation. Din contour-skugga ska vara mörkare och kallare än din foundation, och placeras oftast under kindbenen, vid käklinjen, tinningen och på sidorna av näsan. Din bronzer eller solpuder ska vara varmare och mörkare än din foundation. Den placerar du som komplement till din contour, runt panna, hals, käkben och kindben. I den här kategorin hittar du färdiga contour kits, som även innehåller highlight, och singelskuggor som passar dig oavsett hudfärg.

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt

Aktiva filter

PALE NUDE - Contour &...

Pris 479,20 kr

Contourpaletten Light Nude är en nudepalett anpassad för dig med ljus hy. Paletten kommer komplett med färger för contouring, bronzer och highlight. Get glowing och rama in ditt ansikte med sex underbara nyanser. Läs mer om färgerna i beskrivningen nedan.

  • Paket

MEDIUM NUDE - Contour &...

Pris 479,20 kr

Contourpaletten Medium Nude är en nudepalett speciellt framtagen för dig med mellanmörk hy. Paletten kommer med sex matta och skimriga färger för contouring, bronzer, highlight och rouge. Nude har inte bara en färg!Läs mer om färgerna i beskrivningen nedan!

  • Paket

DEEP NUDE - Contour &...

Pris 479,20 kr

Contourpaletten Dark Nude är en nudepalett speciellt anpassad för dig med mörk hy. Paletten kommer komplett med färger för contouring, bronzer, highlight och även lite varmare färger som kan användas som blush. Make that melanin pop! 

  • Paket

Nougat - Ögonskugga,...

Pris 151,20 kr

Nougat är en kall, gråbrun skugga som är perfekt att använda till contouring för dig med ljusare hudton eller som brynskugga för dig med blonda bryn. Som en av våra mest omtyckta skuggor i sortimentet någonsin blir den ett måste att ha i sminkväskan. Applicera torr, eller med lite vatten på...

Kakao - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Kakao är en mörkbrun skugga som passar både som contour för dig med mörkare hy, som brynfärg eller som vanlig ögonskugga. Alla FÄRGs skuggor går dessutom att använda med vatten för att få eyeliner eller kunna teckna ögonbrynen i lite mer distinkt färg.

Honung - Ögonskugga & Contour

Pris 151,20 kr

Honung är en matt, gulbrun ögonskugga med varma undertoner. Du kan använda den som ögonskugga, men passar även som solpuder eller bronzer. Är du riktigt mörk i hyn kan du även använda den som matt highlighter! Använd med en puderborste, eller med en vanlig ögonskuggspensel.

Knäck - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Knäck är en mellanmörk brun skugga med en aning kall underton. Därför funkar den perfekt som solpuder eller till contouring för dig med kalla toner i hyn. Använd med en skuggborste, contourpensel eller med en snedskuren pensel för precision under ögonen.

Bark - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Bark är en gråbrun ögonskugga som har lite varmare undertoner än till exempel Nougat som ligger inom samma färgskala. Du kan använda den som ögonskugga, contourfärg eller som brynfärg. Applicera torr, eller doppa din pensel i vatten för mer intensitet till bryn och eyeliner.

Sand - Ögonskugga, Contour...

Pris 151,20 kr

Sand är en kall, gråbrun ögonskugga. Kallare än Nougat, och Bark som ligger inom samma färgton. Den kan användas precis som den är runt ögonen, men fungerar även utmärkt som contourfärg och brynskugga för dig som är lite ljusare. Applicera med en fluffig ögonskuggsborste, contourpensel eller...

Beauty Blender

Pris 119,20 kr

En beauty blender med precis lagom stuns i för bästa resultat. Använd torr eller fuktad.